Új hozzászólás Aktív témák

  • AcélAgyar

    tag

    Sziasztok!

    Laptop vásárlás előtt állok, 400-800 ezer közötti összeget szánok rá, célom a legújabb játékok stabil futtatása magas beállítások mellett. A gépet még legalább 2 évig használnám és nem zárkózom el a használt géptől sem, amennyiben nem ment többet egy évnél és még garanciás. (A mostani HP Omen laposomat 5 év után cserélem le, és azt is apróról vettem.)

    Mivel csak lakáson belül mozgatnám, lehet nehezebb és nagyobb is. A nagyméretű gépeknek jobb a hűtése, így engem cseppet sem zavar, ha van súlya. A kijelző mérete mindegy (15-17), felbontásból a FullHD lenne az ideális, de QHD is jöhet. A 4K szerintem túlságosan erőforrás igényes.

    Csili-vili extrák nem lényegesek, a billentyűzetnek legyen háttérvilágítása és ennyi. Nem zavarnak a plusz fények, de túlélem, ha nincsenek. Ami viszont fontos az a GPU: RTX 3080, 3070 vagy 2080-al, esetleg 3060-al szerelt laptopot keresek, lehetőleg Intel processzorral. Legalább 16 GB RAM, 1TB tárhely, SSD szintén alapelvárás.

    Olvasgattam a fórumot, plusz külföldi véleményeket: a HP Omen, az MSI Raider, az MSI Leopard, a Lenovo Legion, a Razer, az Alienware, a Dell G és a Razer gépek ajánlottak, viszont mi a helyzet az Acer Nitro sorozattal? 2020 előtt nem volt túl jó hírük, azóta javult a hűtésük? Videók alapján nem tűnik rossznak, de érdekelne mik itt a tapasztalatok a Nitro sorozattal, valamint az Acer gépekkel? (Túlmelegedés, élettartam stb.)

    Valamint az Asus TUF sorozt mennyire számít megbízhatónak és jól összeszereltnek? (A ROG Strix úgy tudom kerülendő, a Zephyrus viszont ajánlott) A Lenovok szimpatikusak, csak hát a TMX miatt gyakorlatilag nincs garancia.

    Köszönöm annak, aki válaszol. :R

Új hozzászólás Aktív témák