Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz ML320 #1123 üzenetére

    Nem hiszem, hogy a jogszabályok által kifejezetten biztosított jogainkkal élni vevőként "dögöljön meg a kisker" viselkedés lenne, így kissé ellenmondásosnak érzem, amit írsz... Tessék lobbizni a képviselő uraknál, hogy változtassanak a jogszabályokon, szabad a pálya. Addig viszont eszi, nem eszi, nem kap mást, mindenkire érvényesek.

    LG esetében egyébként egyszerű a helyzet, emlékeim szerint fent van a cég honlapján valahol a dvd írókra 2 év, ahogy pl. Asusnál is alaplapokra a 3 év. De ettől függetlenül is ha beperelem a kiskert, mert nem adja meg nekem, ami jár, akkor bizony neki kell bizonyítania, hogy nem volt 2 év a dvd íróra, ami mondjuk dobozos író esetén elég nehezen menne, lévén a mellé adott papíron rajta van, hogy az LG két évet vállal... ;) De én egyszerűen olyan helyen vásárolok, ahol eleve 2 évvel adják, így egy gonddal kevesebb.

    Szóval lehet ugrálni, de a szabályok egyelőre nekünk kedveznek, aztán ahogy kezdenek igényesebbé válni a vevők, majd lassan kiszelektálódnak azok a kiskerek, ahol jogi analfabéták a vezetők, és a cégbejegyzés után már egy ügyvédre sem telik. Én pedig ezt a mélységes tudatlanságot érzem és tapasztalom a kiskereknél, tisztelet a kivételnek.

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák