Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Angel2014 #162885 üzenetére

    Nagy szakértő vagy megint akkor menjünk vissza az alapokhoz...mesélj gyermekem..

    Menjünk. Hajrá!
    Na lássuk: idestova 18 éve edzek. 16 évesen kezdtem, fingom nem volt semmiről. Rendes edzőterem nem volt, az elérhető információk (edzés, táplálkozás) csak újságokból voltak beszerezhetőek. Pénzem nem volt ettem amit tudtam és edzettem mint a barom. Ha vettem tápkieget akkor azt a kolesztársakkal közösen dobtuk össze.

    A csirke rizstől lettél ilyen? 2016 vs 2020

    Az első képen amit beraktál ide és nagyon ügyesen megtaláltad úgy néztem ki mint aki edz de nagyon-nagyon keveset tud erről az egészről. De idővel, kapaszkodj meg neked ez ismeretlen fogalom: tanultam, figyeltem, kikértem hozzáértő emberek tanácsait és előnyömre fordítottam.

    20 éve terem közelében vagyok de ilyet nem láttam.

    Ez a te nagy bajod. Leragadtál a 20 évvel ezelőtti ismereteiddel a testépítésről. Azóta ez semmit nem változott, holott itt az internet ahol két kattintás után minden információ elérhetővé válik mind a táplálkozás mind pedig az edzés/edzéstechnika terén. Erre sem vagy képes, hogy legalább olvass és utánajárj dolgoknak amivel előrébb lennél. Mit csinálsz helyette? -Az a baj hogy félre is vezeted a népet. Nekem ennyi év alatt elég ha ránézek valakire és megmondom mit szed,vagy az is elég ha mellettem edz és beleszagolok a levegőbe .- ilyen és ehhez hasonló baromságokat állítasz magadról. Ez a tulajdonságod a mérhetetlen ostobaságodra és korlátoltságodra vall. Ennyi év tapasztalata birtokában ha beleszagolsz a teremben a levegőbe maximum az olcsó parfüm szagát érzed némi fingszaggal keveredve a melletted edzőn.

    Vinyó: szálasabb eresebb
    Deka: vizesít
    Kreatin vizesít ahogy ervin is írta.
    Danabol: Már szóba jöhet ha hamis vagy rossz vizesít
    És Metha is szóba jöhet ha nagyon jót fog ki az ember.
    Testosteron Depo. a leg leg

    ..és az örök témád a koksz na lássuk:

    Ha már fing akkor teljesítményfokozókról sincs fingod se. Ide írkálod ezeket mintha tudnád is melyik mire való. Lövésed nincs egyikről sem. Külön vicces, hogy a creatint a felsorolt anabolikus szteroidokkal egy leírásban említed. 20 éve beszedtél valami fos naposimot meg Isten tudja még mit adtak el neked amire a kispistajózsibélasanyi esküdött és te etted a szemeset és a szavait is. Össze-vissza zabáltál jól szét is qrtad magad, a vérnyomásod az egekben, vérképed ki tudja mit mutat és osztod az észt itt, hogy melyik mire való. Letöltöd a "havereid" képét és linkelgeted ide mintha számítana bármin is a megítéléseddel kapcsolatban.

    Erek az izmok kidolgozottsága ezen mind látszik..natural ilyet nem érsz el az szent. Ehez kell valami más is.

    Tehát ha valaki eres akkor már kokszol. Értem. Lehet, hogy nem fér bele abba a pont agyadba, hogy ha kevesebb a tzs. % akkor a vaszkularitás szembetűnőbb. Amit keresel a dolog mögött a szent grált, a csodafegyvert a titkos módszert ne keresd tovább, elmondom neked a titkot. KÖVETKEZETESSÉG és KITARTÁS. Próbáld ki egyszer. Diétázz vagy kövess egy étrendet, változz, tapasztalj ne másra hanem magadra figyelj és akkor egyszer talán tudsz kinézni valahogy. De addig is tedd rendbe magad mentálisan mert szükséged lesz rá és ezt most halál komolyan mondom neked. Önpusztító életet élsz és ez nem vezet hosszútávon jóra.

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák