Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ijk #74230 üzenetére

    Jaja... énis elég erősen deficites vagyok ebben a család miatt, bár nem azért mert rossz a család, mert szerető... csak ugye nem az a közvetlen mégse, nem ölelkeztünk meg lazultunk úgy mint egy "amerikai" álomcsalád pl. Ahol mindenki imád mindenkivel lenni meg sokat beszélgetni. Szóval mindenki tette a dolgát, meg nem sokat beszélgettünk sose... semmiről. :)
    Meg aztán a fiúiskolás / mérnöki szaksulis vonalat vittem végig az sem épp segített a nők felé való szocializációban. Azért szerintem más koedukáltan felnőni, meg csak fiú testvérekkel.

    Mai világ meg ezzel a fészbúkos online élettel meg kapcsolattérrel pont ezt a bezárkózottságot okozza énis tapasztalalom. Mindenki passzív, meg elvan úgy magában stb stb. Meg tök felületes felszínes kapcsolatok tömege az emberek között. Az igazi mindenre számítható barátok köre meg kb 1 kézre szűkül.
    Na meg ugye én korosztályomban aki épp valahogy felszedett valami épkézláb családias nőt az épp babázik... szóval az még az ilyen szórakozás terén mégtovább szűkíti az egykezes kört. :DDD ;] :(

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák