Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    válasz HussarF #98114 üzenetére

    A szivacsoson ennek a minimális érdességnek nincs jelentősége.

    Van sztorim! :D Tegnap másik konditeremben voltam, mert a közelben volt dolgom, és idegesít, hogy az ahova járok gyakorlatilag majdnem mindig üres, alig 1-2 ember lézeng, mint valami kísértetház. Egy laza lábazást terveztem, mióta súlyemelésre járok nem lábaztam abszolút, szóval gondoltam jó lesz. Aztán túladagoltam véletlenül az edzéselőttit, és lett belőle egy 2, 2 és fél órás extrém valami, de mindegy. :D

    Már a végén jártam, épp befejeztem az első szettet az ülő lábtolón, mikor odajött egy srác, hogy beszállhat e. Persze, hajrá. Én használtam a 9-es lapsúlyon (számozva vannak, és a gépen egy táblázatból kibogarászhatod milyen súlynak felel meg, zseniális..), átállítja 4-esre. Megyek feljebb, 11, 13 cserélgetünk, mondtam neki, hogy ezzel megvagyok köszi, és átmentem arra a Hoist lábtolószerűségre, amit egy kb. szülő pozícióban kell használni. A gyerek utánamszól, hogy majd beszáll abba is. Ok..

    Na ez egy nagyon könnyű gép, a férfiak tele szokták pakolni tárcsákkal, én csak 50 kilóval kezdtem az első szettet. Jön a srác utánam, és LEVESZ egy huszas tárcsát. Neki ez sok lesz kezdésnek. Következő szettben én 70 (tizenötök, szóval tényleg nem vészes), megint lepakol belőle. És próbál beszélgetni. "Jaj nem tudom, én vagyok ilyen gyenge, vagy..?". "Jaj hát mondjuk tudom, én a térdem miatt nem tudom annyival.." Aztán végül fennhagyott hetvenet és közölte, hogy ez nehéz volt.

    1, Ne próbálj beszélgetni egy edzése végén lévő, izzadt, fáradt nővel mert nem fog, főleg ha előtte feléd se nézett, és ne próbáld kimagyarázni miért erősebb mint te.

    2, SOHA nem volt még ilyen, hogy egy hímnemű pakolt volna le az én súlyaimból és nem fordítva, azért ez a része jó élmény volt. :D

    Követett a vádligép felé is, de szerintem elment a kedve mikor meglátta a bemelegítő 50 kilót rajta, vádlizott rúddal meg 20 kilóval a Smithben inkább.

Új hozzászólás Aktív témák