Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Beüzemeltem ugye a szobában még korábban az N44-es Annke rögzítőt és a két különböző lencsével rendelkező CV800-ast. Ekkor rövid 1-és 3 méteres gyári kábelekkel szépen ment. Ma viszont a kamerák felkerültek és be is kábeleztem. Ilyen kábellel, végül és tömör réz, vágásnál már tisztán látszott. B bekötésben csináltam elvileg, legalábbis ami a benti végén az NVR felől van többször átnézve helyes sorrend. sajna a kameránál ma már nem tudtam, ránézni, mert rám sötétedett mire bent a helyén beüzemeltem az NVR-t és adtam neki netet is. na most egyik kamera se kapcsolódik azt íjira ki az NVR-re kötött monitoron és távolról is, mert a rögíztőt elérem. Holnap ránézek azért a kamerák végénél a kábelekre is, de kétlem hogy mindkettőt rosszul kötöttem volna be. Miután nem létesültem mondom rápróbálok hogy PoE portos switch ad-e neki áramot, de az sem kezdett világítani hogy lenne kapcsolat.
Tipp hogy mi lehet még esetleg a gond?
Egyébként a kötődoboz az simán bevált, a korábbi C800-ast ami 2,8-as lencyével van csak ráfogattam és a dobozt is helyére tettem, semmit se kellett vele babrálni, viszont az új C800-as talpával valamit csináltak, mert ahhoz a dobozhoz kapott és az első C800-ahoz passzoló csavarok jók voltak az újnál hosszú lett, de ezt könnyű volt orvosolni egy kis lerövidítéssel.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest