Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #13580 üzenetére
Elég jóban vagyok a Misecu AliExpress-es eladójával, és megkérdeztem a dolgot...
A helyzet az, hogy elismerte az eladó/gyártó, hogy sajnos az FTP feltöltés esetén a snapshot mindig egy substreamből veszi a jelet, és sosem a source-ből...
Állítása szerint ezen nem lehet változtatni, de én mégis megpróbáltam az ONVIF profilt átírni a NCSIConfigurationTool-al de hiába, az FTP ugyanúgy a VideoE_001 profilban meghatározott encodert használja...Megoldásként pedig egy régi mobiltelefont fogok használni, - LG P880 Optimus 4x HD-t, 3264x1848* ami 16:9-es képarány, és képenként 1MB.
Sajnos az RTSP live-ot el kell felejtenem, mert a telefon CPU-ja nem bírná a kettőt - a fotózást és a vide streamet.
Az egész gerincét pedig ez az androidos app fogja adni: [link]
Egy kép a telefon által készítve:
(a kép eléggé bebukik, de ezt most csak kézzel fotóztam, hogy tudjam a látószöget, és a lehetséges eredményt. Beállítva pontosan még nincs.)*:ha esetleg bárkinek ötlete, javaslata, vagy táncsa van, akkor azt nagyon szépen köszönöm, ugyanis minden jóra nyitott vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
egyébként van Anydeskem, meg Discordom, szóval ha lenne valakinek kedve, akkor azokon keresztül is segíthet.
Természetesen a sikeres beállításokról tennék fel ide a topicba leírást. -
jézusom
addikt
válasz
Youtubra 5mp video? Ha szabad belevau, én inkább valami 16:9 felbontást állítanék be. A legtöbben ilyen oldalarányú monitoron nézzük. Vagy esetleg a régi monitorok nem ilyenek, de azokon A felbontás is kisebb. Sajnos a 4mp körül lesz a nyerő de ez van én is így csinálom :)
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz
Szerintem a másodlagos csatornát tölti fel, a 3. képen a D1 oszlop. Ha megnézed ott az átviteli sebesség kevesebb mint 1/3-a az elsődlegesnek. Ennek az oszlopnak az adatait kellene átállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest