Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hevepapa

senior tag

válasz motrola #34462 üzenetére

A DS-2CD2042WD-I kamerád max energiafelvétele (az adatlapja szerint) 5W. Az alap működési energiafelvételen felül még gőzfelhőt is csinál???
    "DS-2CD2042WD-I ez a kamera kül téren van elhelyezve és esőben rendszeresen gőzfelhö veszi körül"
    Háááttt... ha te mondod.
    Én nem láttam a kültéri kameráim körül se gőzfelhőt, se látható párolgást, se télen, se eső után, se soha. Igaz az én én kamerám (VIGI C540) per pillanat a POE port alapján 1,7 W-ot fogyaszt. Bár az adatlapja szerint a max. 14W.
    Nem biztos, hogy egyenlőségjelet kell tenni, egy kis napelemes ledes lámpa és egy napelemes biztonsági kamera működése közé. Csak végig kell gondolni: a ledes lámpa este működik néhányszor pár percig - extrémebb esetben egész este-éjszaka (8-10 órát), a kamera meg 0-24-ben működik.
    Csak azt tudom írni amit írtam: írj a TP Link illetékeseinek és hülyézd el őket nyugodtan - mert te jobban értessz hozzá... Ugyanis (ezt nem én találtam ki!) azt írják, hogy a kamera 1 napos működéséhez 45 perc közvetlen napsütés kell a panelre.

Új hozzászólás Aktív témák