Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #29003 üzenetére
Hikvision B brand az EzViz, kb hasonló tudású és minőségű lehet, mint az Imou by Dahua!
De, az Imou tud ember felismerést, gyereksírás felismerést és h265@25 fps-t, az EzViz "csak" h264@15.(^)(>.<)(^)
-
merqree
őstag
válasz BrandonXXV #28790 üzenetére
Ezeket az értékeket miért nem eleve olyan eszközzel méred, amely alkalmas akár Scada rendszerhez is?
Ha privát helyen, saját célra használod, akkor “elfogadom” a kamerás megoldást, de más esetben az üzemeltető ruházzon be megfelelő mérő műszere.[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
válasz BrandonXXV #28790 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy mindenképp csak 1db kamerát vegyél elsőre, és amennyiben beváltotta a reményeket, csak abban az esetben bővítenék.
Én egy kicsit szeretem túlbiztosítani magamat, ami sokkal drágább lenne, mint ami Neked elfogadható lenne,
megfontolnám a Topikgazda tanácsát.
Esetleg privibe leírom az általam javasolt kamerát, ha gondolod. -
kunberci
senior tag
válasz BrandonXXV #28785 üzenetére
Egyértelműen igen.
-
kunberci
senior tag
válasz BrandonXXV #28783 üzenetére
10 db-ra értendő a 120 eFt?
-
kunberci
senior tag
válasz BrandonXXV #28781 üzenetére
Nyilván a kamera kérdéssor kitöltése fontos lenne.
Legalább egy árat írhattál volna. -
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #28776 üzenetére
Esetleg erre valami iránymutatás?
NVR nyilván nem kell, de mobilos távoli elérés igen, valós időben. SD kártya rögzítés sem feltétlen kell. -
beers
addikt
-
vacs
Topikgazda
-
bigrock
Topikgazda
válasz BrandonXXV #18210 üzenetére
Mi a kérdés ?
Teljesen jól működik a HIK IP kaputelefon rendszer, IVMS4200-be integrálható, sőt a rögzítő is fogadja a kültéri egység videoképét. Az is igaz, hogy nem a legolcsóbb megoldás. -
gozso
őstag
válasz BrandonXXV #18052 üzenetére
szia
próbáltad már a következő aplikációkat?
HiLook
GuardingVision
(Guarding Vision app)Emlékeim szerint Hiwatch szettet a Guarding vision-on regisztráltam, és a linkelt appot használják
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
4Grider
nagyúr
válasz BrandonXXV #18052 üzenetére
Erős jelszót és nem alap felhasználói nevet állítasz be az nvr-en, és kiforwardolod a routereden a megfelelő portjait. Persze publikus ip cím kell hozzá, ha pedig az sűrűn változik, akkor még dyndns szolgáltatás is.
-
bigrock
Topikgazda
válasz BrandonXXV #17239 üzenetére
Ha nem a paksi erőmű vezérlőtermét nézed rajta keresztül, akkor szerintem nem lényeges. Nekem is az van otthon, ha valaki kíváncsi, hogy hogyan vágom a fát a kertben, vagy milyen gatya szárad a kötélen, akkor váljék egészségére
-
bigrock
Topikgazda
válasz BrandonXXV #17231 üzenetére
Ha nem tetszik a korábban általam javasolt HikConnect p2p megoldás, akkor port forward és Dyndns (no-ip) használatával.
-
bigrock
Topikgazda
válasz BrandonXXV #17220 üzenetére
Tudod távolról nézni a kamerát p2p módban, ha van port forward, akkor programozni is.
-
gozso
őstag
válasz BrandonXXV #17155 üzenetére
én magam a 6 kamerás szettet vásároltam itt teljesen vállalható, semmi gond nincs vele
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #17155 üzenetére
A HiWatch a belépő kategóriája a Hikvision-nek.
Nekem volt hozzá szerencsém, teljesen vállalható cucc otthonra.
Egy hónappal korábban éppen neked válaszoltam a Hiwatch-os kérdésedre!
Én is vettem HardverAprón ezt-azt már, a garancia amire figyelni kell, illetve a termék állapotára és hogy kitől veszed (értékelései)![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
aleister
veterán
válasz BrandonXXV #17128 üzenetére
Sziasztok!
Megjöttek a Hiseeu HB615 kameráim. Az első benyomás, hogy a saját szoftveres háttér a devicemanager-en kívül egy szégyen. Nem is sikerült a saját CMS PC-s klienssel működésre bírni a kamerákat. Az egyik szoftvernél nem tudtam kamerát hozzáadni, a másikban meg nem kaptam képet.
Ettől eltekintve böngészőben, illetve Onvif Managerrel könnyen, egyszerűen tudtam csatlakozni hozzájuk.Ami egyelőre feltűnt, és meglepett, hogy ahol volt mód kiválasztani a codec-et, ott csak H264 volt, pedig a kamera elvileg H265 képes. Első körben ezt nem izgultam túl, amíg meg nem jön a saját márkás NVR, mert olvastam itt, hogy pl a Dahua kamerák is csak saját hardverkörnyezetben kompatibilisek teljesen.
A másik, hogy a dobozukon nem sima HB615 a modell megnevezés, hanem HB615-P. Ez okozhatja a fenti problémát? Ergo másik kamerát küldtek?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
sambenez
addikt
válasz BrandonXXV #17123 üzenetére
WD purple jó.
-
vacs
Topikgazda
Olvasd ez a topik összefoglalóban az ajánlott hdd részt!
(^)(>.<)(^)
-
kateb
tag
Hát, ha tőlem kérdezed, akkor nem tudom. Én kártyára rögzítek. A WD purple-t szokták ajánlani egyébként, úgy láttam. De majd a profibbak válaszolnak érdemben.
-
markussandor
senior tag
válasz BrandonXXV #17036 üzenetére
Szerintem jó NVR, jó áron, nekem a K1 végű van, hirtelen nem is látom, mik a különbségek, a főbb pontokban megegyeznek.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz BrandonXXV #17025 üzenetére
Erre valaki?
Nagyon nem jó ez az NVR? -
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #16785 üzenetére
Ár/értékben jók a kínai rögzítők, de Hik kamerához inkább Hikvision nvr-t vegyél!
A vonalátlépést pl nem tudják kezelni ezek a kínai csodák!Tavaly havernak a legolcsóbb Hikvision Hiwatch nvr-t vettük, ez is már tudja a vonalátlépést pl. Döntsd el, hogy 4 vagy 5 MP-es kameráid lesznek-e és ehhez válasz egy Hikvision nvr-t.
Samus: szeptemberben írtam a kínai kamerák okos funkcióiról: [link]
Az általad linkelt kamera leírásában is kb ugyan ezek a funkciók szerepelnek.
Működnek ezek, de a hatékonyságuk nem 100%, egy Reolink Human detection, vagy egy Hikvision természetesen sokkal komolyabb!vwpolooo: az Annke linkeden sehol nem írják, hogy honnét jön, én így nem mernék rendelni!
Az annke.aliexpress.com-on cseh raktárból $400![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bigrock
Topikgazda
válasz BrandonXXV #16785 üzenetére
Az intelligens funkciókat általában a kamerák tudják, a rögzítő csak lekezeli a kamera által küldött stream-et.
-
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #16780 üzenetére
Azt neked kell tudnod, hogy 4-8--16 csatornás legyen, hány MP-es kamerákat kötnél rá, kellenek-e a vonalátlépésen felül extra funkciók pl.
(^)(>.<)(^)
-
Rick4
félisten
válasz BrandonXXV #16782 üzenetére
Tudom mennyi, én bolond lettem volna pénzt adni érte, holott megengedhetem magamnak, de egész egyszerűen irreális az ár. Én ezt vettem, 1TB-os vinyóval kereken 70 dolcsi, azaz 21350Ft volt, mindenki döntse el, hogy egy kameralicensz ér-e annyit, mint egy 16 csatis nvr vinyóval együtt.. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz BrandonXXV #16775 üzenetére
Az egyetlen licensz árán veszel egy 16 csatis h.265-ös VR-t + egy 1TB-os vinyót, és a synologyval ellentétben egy beégetett firmware-s NVR-rel nem ébredsz arra, hogy lekódolták a vinyódat, és fizett 500$-t, különben format C lesz.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sambenez
addikt
válasz BrandonXXV #16777 üzenetére
Ha van még 1 hely a routerben akkor jó az is. A jelenlegi tápellátás is jó.
Ha nincs hely a routerben, akkor kell switch, de ha megoldható a kamerák tápellátása csak akkor vennék POE-t ha nem sokkal drágább mint POE nélkül.
Persze ha mindenáron költeni akarsz vehetsz poe switchet is.[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
válasz BrandonXXV #16777 üzenetére
Nvr szerintem is, illetve én is azt akartam kérdezni, hogy miért kellene PoE switch?
A kamerák mostani táp ellátása miért nem jó?(^)(>.<)(^)
-
sambenez
addikt
válasz BrandonXXV #16775 üzenetére
NVR-t vennék.
Ha most nincs POE switch, akkor az NVR-hez miért számolsz vele? Ugyanaz a switch jó amin keresztül a NAS-hoz csatlakoznak a kamerák. -
Morris
veterán
válasz BrandonXXV #16129 üzenetére
Szerintem igen. Gondolom tudják az onvif-et. Meg igazából az Annke is Hikvision.
Nekem a reolink kamerát megtalálta az annke nvr. -
Dolphine
addikt
válasz BrandonXXV #16079 üzenetére
Szia!
Ha lenne időd, akkor a Synology Surveillance Station beállításában tudnál nekem segíteni, akár privátban is? Az értesítés (email) és észlelés, valahogy nem kerek!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
tb83
tag
válasz BrandonXXV #2671 üzenetére
Sziasztok!
Elolvasgattam az utolsó 1-200 hozzászólást, ami alapján úgy gondolom ESCAM QF002 típusú kamerára lehet szükségem, ha nem gond, akkor kérek egy kis megerősítést, illetve néhány tippet:
Egy lakásba szeretnék (belülre) egy kamerát, ami wifi-n keresztül jelez (pl. e-mail-t küld), ha valami mozgás van, (éjjel, illetve rossz fényviszonyok esetén is) , illetve távolról is lehet nézni az aktuális képet (PC-n esetleg Android-on).Néhány kérdés:
1) Jól gondolom, hogy az említett kamera alkalmas erre? Mennyire megbízható? Van esetleg más típus, amit javasoltok?
2) Mennyire bonyolult az e-mail küldést beállítani? Elegendő egy sima gmail-es cím?
3) A memóriakártyára való rögzítésnél a felvett adatot, csak a helyi wifi hálózatról tudom elérni, vagy esetleg távolról is? Megoldható a felhőbe való feltöltés is?
4) Kell külön IP-t kiosztani a routeren hozzá? Ha igen, akkor esetleg találok valahol egy leírást ehhez?
5) A forgatás távolról is működik?
6) Ha esetleg több különállót akarok feltenni, akkor az megzavarhatja a rendszert vagy a program támogat több kamerát is egyszerre?
7) Mivel a villanyóra kívül van, így ha lenyomja az élelmes betörő a kapcsolót, akkor gyakorlatilag buktam a védelmet is, ha jól gondolom. Van valamilyen kis méretű szünetmentes tápegység, amivel áramszünet esetén esetleg működtetni tudom mind a kamerát, mind a routert?
8) Csak a szín a különbség a QF001 és a QF002 között? Próbáltam minden egyes paramétert összehasonlítani, de nem találtam más különbséget.
9) Nyitásérzékelővel valahogy lehet kombinálni? (Nem értek hozzá, csak egy ötlet.)Bocsánat a sok kérdésért, előre is köszönöm a válaszokat.
-
Norbi27
aktív tag
válasz BrandonXXV #2436 üzenetére
Szia
Azért nem látja a router, mert nincsenek egy ip tartományban. A kamera szoftverében állítsd a kamera címét 192.168.0.xxx-re.
-
TigerCat
nagyúr
válasz BrandonXXV #1870 üzenetére
Köszi a tippet, nézem a termékeket.
Sajnos a vezetékes csatlakoztatás nem megoldható a távolság és az elrendezés miatt, szóval csak a WiFi jöhet szóba. Ettől függetlenül gondolom van olyan készülék, amely stabil kábel nélkül is.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bupemko
senior tag
válasz BrandonXXV #1838 üzenetére
Ez PoE-s vagy külön tápja van?
-
taip
senior tag
válasz BrandonXXV #1795 üzenetére
Szerintem olyanokba is bele kell gondolni, hogy pl. hová akarod rakni a kamerát (gondolom ajtón belülre, bár ekkor nem fogod látni ki matat odakint), hogyan véded meg attól, hogy áramtalanítással kiiktassa a rendszert, hogy éred el, hogy ne lopja el a felvételt tartalmazó egységet is, stb.
Ezekre van megoldás, csak mind pénzbe kerül. Itthoni beszerzés esetén szerintem elég szegényes a választék és legalább 2x annyiba kerül, mint ha Kínából hozatod, szóval szerintem 50-ből nem lenne meg.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest