Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz csuzda #21859 üzenetére
Elvileg minden kamera dobozában van ilyen védő műanyag amit saját kábeledre tehetsz. legalábbis nekem mind az 5 darab C800-as kamera dobozába van/volt, mert egyet felhasználtam már. Kábelből meg Cat5e, mert azzal jött nekem a H800-as szett, így gondolom ugyanúgy Cat5e kábelt adnak.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
csuzda
aktív tag
válasz csuzda #21742 üzenetére
Sziasztok! A helyzet, hogy megrendeltem az Annke NVR-t és a 4 kamerát. Szeptember elején jött az email, hogy nem tudják küldeni a kábelt csak szeptember második felében. Pofátlanul megírtam nekik, hogy akkor kompenzálhatnának valamivel Jött a válasz, hogy adnak 10 dollárt, aztán 3 napra rá írták, hogy október közepére lesz kábel, de adnak 15 dollárt...
Helyettesíteném akkor máshonnan rendelt kábellel. Milyet tudnátok ajánlani? Az Annke kábele ilyen [kép]. Gondolom valami hasonló műanyag védős lenne az igazi a jobb víztaszítás érdekében.
Vagy vegyek ilyen kamera tartókat? [link] -
nihill
őstag
válasz csuzda #21732 üzenetére
Bullet vagy turret teljesen mindegy, mindkettőt oda tudod forgatni ahova akarod. A bullet-et egyszerűbb kicsit, de a turret is teljes mértékben forgatható bármerre. Nekem személy szerint a turret jön be jobban mert masszívabb érzete van számomra. De kinek mi, mindkettő jó.
A bitráta témakörön már rajta van az Annke. Kíváncsi leszek én is a megfejtésre. Biztos valami szoftveres gond lesz, mert magának a hardvernek sokkal többet kell tudnia.
2 kamerás szett csak C800-ból van.
Szállítás téma: [link][ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz csuzda #21698 üzenetére
Szia,
Van-e esetleg arra mód, hogy ha a kamera mozgást érzékel akkor egy lámpát felkapcsol? Esetleg egy hangszórón lejátszik valamilyen hangot ami elriasztja a betörőt?
A fentebb tesztelt AC800 pontosan ezt tudja, van is kép hogy mekkorát világít riasztás esetén.
(a sziréna hanggal nekem azért fenntartásaim vannak, ugyanis az rád is ugyan úgy be fog riasztani ha kimész a kertbe stb, és nem hiszem hogy mindig állítgatni akarod az NVRt ha ki akarsz menni az ajtón. Persze beállítható neki idősáv is, hogy mikor riasszon és mikor ne, de én legalábbis a szirénázást nagyon szélsőséges megoldásnak tartom. Nálunk a kertvárosban is időnként beindul egy-egy ház riasztó, és kb. senkit nem érdekel már emiatt ha szirénázik valahol valami)
De egyébként a C800-asok is tudják már az okos riasztást emberi alakra.-Poe switch
-Központi tároló (NVR?) [van egy 4TB-os WD Purple-m]Van olyan NVR ami egyben POE switch is (az Annke is ilyen pl.) szóval hogyha a hálózat topológiája külön nem indokolja, nem kell csak emiatt POE switch.
-Esetleg szünetmentes tápegységet
Ez szerintem hasznos dolog, nem akkora összeg, nekem is van. Egy átlagos 20-30e-be kerülő szünetmentesről is több mint 1 órát tud mennyi a rendszer áramszünet esetén.
Esetleg kiindulásnak megfontolandó lehet:
NVR+2db C800 252USD
+még egy C800 , 80USD
AC800 170USD (a fenti kóddal ezen a héten)
Ez így összesen kb. pont 200e -
vacs
Topikgazda
válasz csuzda #18010 üzenetére
Szia.
Felejtse el amit linkeltél (amúgy Kínából pont fele ennyibe kerülne)!
Oda egy 4-5 MP-es emberi alak felismeréses kamera lenne célszerű szerintem.
Két típust ajánlanék:
Reolink RLC-510WA és Imou Bullet 2 4MP
Push értesítést küldenek a telefonra ha embert érzékelnek, enélkül (ha csak sima mozgásérzékelés lenne), akkor millió téves riasztásról kapnál értesítést!
Keress róluk videót.
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512GB SSD (kontroller nélkül!) - 1 hónap gari - konzol beszámítás ok! -
- Jeemak PC26 Condenser Microphone Podcast Szett /// Számla + Garancia
- AMD FX-8320 PC (8mag, 16GB RAM, R9-290 4GB DDR5)
- Gigabyte B365M DS3H Alaplap (+EXTRÁK) BESZÁMÍTÁS / CSERE
- (új) ATK Blazing Sky X1 Ultra white + 8K dongle (PAW3950 Ultra!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest