-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Az 1 MBit az kb semmi!
Szereld le a kamerát, vidd be a router mellé és ideglenesen kábellel kötsd össze és teszteld!
Ha így működik rendesen, akkor kevés lesz neki a WiFi! -
[w]
őstag
közvetlen rálátással 5 méteren nagyon karcsú az 1MB/s, ráadásul ez nem is a kamera és a router közötti kapcsolat, hanem a repeater és router közötti, szóval ha ez megy ki a kamerához, akkor nem csoda, hogy gyászos
egyébként még mielőtt a kuruzslót tanácsára varázspálcázni kezdenél, nagyon egyszerű tesztelni mit tud a kamera: ha UTP-kábelre kötve ugyanezt produkálja, akkor hibás, ha kábelen szépen működik, akkor a wifi-vel van gond
-
hevepapa
senior tag
Mindenesetre célszerű lenne letöltened mobilra a WIFI Elemző nevű ingyenes appot és szétnézni vele hol milyen erősségű a jel és milyen hálózatok lógnak bele a tiédbe. Ingyenes, magyar nyelvű (a fejlesztője is magyar) és elismerten az egyik legjobb ilyen célú app. Meglepő mennyit lassulhat a wifi akár 5-6 méteren is. Az 5 Ghz-esről nem is beszélve....
-
vacs
Topikgazda
Ez egy nagyon alsó kategóriás kamera, de mivel Icsee mobil app kezeli, amiről tudom, hogy megbízhatóan működik, emiatt azt mondom, hogy ha neked szimpatikus a kamera, akkor megveheted, de nem szabad sokat várni tőle!
Suineg:
Nem tudom.
Nézz youtube teszteket a kameráról, ott ha szerencséd van, akkor kiderül, hogy tudja vagy sem, esetleg kérdezd meg a supportot (angolul)! -
hevepapa
senior tag
Nem hiszem hogy kuka lenne a kamera mert egy jól beazonosítható szoftveres változás után állt a földbe. Első lépésben a telefonon menj a beálltások, alkalmazások menübe, keresd meg az app-ot és töröld a gyorsítótárat és az adatokat. Az app attól még fenn marad, csak minden adat törlődik belőle. Nézd meg a kamera doksijában hogy meddig kell nyomni a reset gombot a gyári visszaállításig (hard reset?) Láttam már olyat ahol 3 másodperc volt de olyat is ahol 10. Így az app és a kamera is "szűz" állapotba kerül. Utána hozzáadod újra ahogy eredetileg is csináltad.
Egyébként jobb ha H265-ön van a kódolás mert akkor több felvétel fér az SD kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest