Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Az 1 MBit az kb semmi!
Szereld le a kamerát, vidd be a router mellé és ideglenesen kábellel kötsd össze és teszteld!
Ha így működik rendesen, akkor kevés lesz neki a WiFi!(^)(>.<)(^)
-
[w]
őstag
közvetlen rálátással 5 méteren nagyon karcsú az 1MB/s, ráadásul ez nem is a kamera és a router közötti kapcsolat, hanem a repeater és router közötti, szóval ha ez megy ki a kamerához, akkor nem csoda, hogy gyászos
egyébként még mielőtt a kuruzslót tanácsára varázspálcázni kezdenél, nagyon egyszerű tesztelni mit tud a kamera: ha UTP-kábelre kötve ugyanezt produkálja, akkor hibás, ha kábelen szépen működik, akkor a wifi-vel van gond
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
hevepapa
senior tag
Mindenesetre célszerű lenne letöltened mobilra a WIFI Elemző nevű ingyenes appot és szétnézni vele hol milyen erősségű a jel és milyen hálózatok lógnak bele a tiédbe. Ingyenes, magyar nyelvű (a fejlesztője is magyar) és elismerten az egyik legjobb ilyen célú app. Meglepő mennyit lassulhat a wifi akár 5-6 méteren is. Az 5 Ghz-esről nem is beszélve....
-
senior tag
Sok minden lehet: maga a kamera (bár ennek van a legkisebb esélye sztem), a mögöttes infrastruktúra (szerverek, hálózati eszközök, amikeek keresztül eléred a kamerát), na erre inkább látok esélyt. Milyen internet van ott, ahol a kamera van?
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
vacs
Topikgazda
Ez egy nagyon alsó kategóriás kamera, de mivel Icsee mobil app kezeli, amiről tudom, hogy megbízhatóan működik, emiatt azt mondom, hogy ha neked szimpatikus a kamera, akkor megveheted, de nem szabad sokat várni tőle!
Suineg:
Nem tudom.
Nézz youtube teszteket a kameráról, ott ha szerencséd van, akkor kiderül, hogy tudja vagy sem, esetleg kérdezd meg a supportot (angolul)![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
hevepapa
senior tag
Nem hiszem hogy kuka lenne a kamera mert egy jól beazonosítható szoftveres változás után állt a földbe. Első lépésben a telefonon menj a beálltások, alkalmazások menübe, keresd meg az app-ot és töröld a gyorsítótárat és az adatokat. Az app attól még fenn marad, csak minden adat törlődik belőle. Nézd meg a kamera doksijában hogy meddig kell nyomni a reset gombot a gyári visszaállításig (hard reset?) Láttam már olyat ahol 3 másodperc volt de olyat is ahol 10. Így az app és a kamera is "szűz" állapotba kerül. Utána hozzáadod újra ahogy eredetileg is csináltad.
Egyébként jobb ha H265-ön van a kódolás mert akkor több felvétel fér az SD kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest