Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentolka
senior tag
Annke H800 szett - 4db C800 kamera
Korábban írtam, hogy nem elég éles a kép sötétben - ezt megoldottam azzal, hogy bekapcsoltam a kamerákon a zajszűrést (csúszkán állítható).
Sajnos, nem sokat segített rajtam, mert ugyan a kép éles lett, de ugyanakkor az FPS miatt továbbra sem teljesen értékelhető a kép. Értsd: sötétben a mozgó objektumok elmosódnak - nem felismerhető egy ember a képen.H264 nálam sem állítható be.
Akármit mókolok, 12,5FPS-nél többet nem lehet beállítani (bitráta, felbontás, minőség módosítása esetén sem).
Mintha az Annke szoftvere nem tartalmazná az összes lehetséges opciót.
-
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek normális ha ilyen képet ad a kamera éjjel?
ANNKE H800 szettről van szó, a távolság olyan 10m max.
Ilyen beállítás van most:
Sajnos, értékelhetetlen a képe... -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Ezzel mit tudok kezdeni? Eltört az UTP anya (foglalat) a kamera kábelén. A másik vége magában a kamerában van, de egyelőre nem tudom szétszedni.
-
Mentolka
senior tag
válasz sambenez #25142 üzenetére
Ahogy a topikot elnézem, illetve személyes tapasztalataim alapján az emberek többségét igenis érdeklik ezek a kérdések (lehet, hogy érdemes volna az összefoglalóba betenni. Pl.: [Jogi háttér] ). Ami engem érdekel:
"
a megszerzett felvétel felhasználása engedélyezett (akkor is, ha nem közvetlenül bizonyító erejű), ha az nagyobb jogsértést bizonyít, mint ami a bűnelkövetőt érte.
Bírósági Döntések Tára 2011. 2442 kimondja: „Nem minősül visszaélésnek a képmás vagy hangfelvétel készítése, felhasználása, amennyiben arra közvetlenül fenyegető vagy már bekövetkezett jogsértés bizonyítása érdekében közérdekből vagy jogos magánérdekből kerül sor, feltéve, hogy a képmás vagy hangfelvétel felhasználása a bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet.
” -
Mentolka
senior tag
Ez amúgy qrvára megérne nem egy misét:
- a babafigyelő kamera használatához kitől kell engedélyt kérni a felvételen szereplő kisded érdekében?
- ha egy társasházi lépcsőházban az összes ott lakótól van engedélyed a felvételen szerepléshez, de jön egy (vagy több) rosszindulató egyén, akkor azoktól hogy kérünk engedélyt a felvételen szerepléshez?
- a forgalomfigyelő/üzletek/bankok előtti kamerák képén szerepléshez milyen engedély kell?
- egyáltalán a biztonságtechnikai kameráknak így milyen létjogosultsága van? -
Mentolka
senior tag
Bocs, még egy dolog: ha én rendelek az annke.com-ról egy szettet, akkor kell majd extra költséggel számolnom (vám, áfa, egyébfaxság)?
-
Mentolka
senior tag
Köszönöm!
-
Mentolka
senior tag
válasz Marci112233 #23644 üzenetére
Hello,
Az ANNKE H800 szettjében lévő turret vagy dome kamerák forgathatóak (PT)?
És lehet zoomolni a képüket vajon (bármelyiknek - bullet,turret,dome)?
A PoE milyen távolságig működik? Kb.50méterre lévő kamerát lehet működtetni? -
Mentolka
senior tag
Hello,
Mit vegyek? Köszönöm!
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 1db kültéri
2. Később lesz-e bővítve? nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe? nem
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés és az utcafront)? 12m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (arc/személy/gépjármű felismerés)? PT(Z), min.5MP
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (eu raktárból, plusz költség nélkül)? igen
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? kb.30ezer HUF -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani IP kamerát?1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? beltérre 1db
2. Később lesz-e bővítve? nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe? nem
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (milyen messze van a kerítés és az utcafront)? 5-6m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (arc/személy/gépjármű felismerés)? emberi alak felismerés
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (eu raktárból, plusz költség nélkül)? akár
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? max.35e Ft
További szempontok: PT(Z), H265, 4MP, SDkártyaKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni (mert ilyen téren nem vagyok otthon), hogy egy társasházi lakásban lévő alábbi konfigot lehet-e szabotálni?
-Közös tárolóból üvegszálon jön be a Digi net a lakásba.
-A lakásban egy Smart UPS-el biztosított áramelosztóra van kötve a Digi saját ONT-je, egy Asus router, és 2 IP kamera.
-Az ONT bridge módban van, a routerre wifi-n keresztül csak a tulajdonos mobiltelefonja, és laptopja tud csatlakozni (MAC cím szűrés van beállítva)
-A 2 kamera (Wansview NCM629, és Ezviz C3Wpro) UTP kábellel van a routerre kötve, ahol egy fix IP cím tartományból DHCP-n kapnak IP-t.A tulajdonos szerint, a mobiltelefonos app-ra jönnek riasztások, de nem látszik a videókon semmi, viszont ő hallani véli az ajtózár nyílását.
Lehetséges-e, hogy a videón a kép nem változik, de a hangja alapján mégis van mozgás a lakásban (magyarul a felvett videó buherált)? Esetleg, lehet-e bármilyen eszközzel zavarni a kamerák működését? -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek mire van szükségem?
Van egy routerem (Asus RT-AC65P), és egy kamerám (Ezviz C3WPro), de a kamera közelében nincs áram (230V dugalj). Valami POE-ről hallottam... -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Vajon, ha egy ilyet felszerelek a lakásba (router, és kamera UPS-re kötve, kamera és a router között ethernet), akkor tud FTP tárhelyre rögzíteni?
[link] -
Mentolka
senior tag
Esetleg, tudtok ajánlani?
Szempont: beltéri, min.1080p25fps (H265?), wifi (a közelben csak áram van), éjjellátó, mozgásérzékelős, SDkártyás
Köszönöm! -
Mentolka
senior tag
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Ha vennék egy ilyet mondjuk, akkor ez mire tudna rögzíteni? Nem szeretnék NVR-t. -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Sajnos nem vagyok otthon a témában, de most kell valami figyelést telepítenem otthonra. Mit kell ehhez tennem?
Cél: a bejárati ajtó figyelése - esemény esetén kép rögzítése. Távolról el lehessen érni (esemény esetén lehessen élőben figyelni). Mindehhez rendelkezésre áll egy 4portos WiFi/LAN router, és egy PC (ja meg internet elérés). -
Mentolka
senior tag
Hello,
Már kérdeztem, de nem jött válasz, szóval keresgélek. Szerintetek?
Beltéri megfigyelés, 1 szoba, IP kamera, felhőbe mentsen ha tud, ne kerüljön 100ezer forintba.
Ez jó lesz nekem? WansviewNCM629GB -
Mentolka
senior tag
Nos, elvileg az ilyen topikok pont erre jók.
Csak aztán itt vannak a boltosok, akik értenek a témához, de nekik a pénz az atyaúristen, ezért nem osztják meg az ismereteiket, sőt még le is ugatják az embert (legutóbb nem sok oldallal ezelőtt).
Pont miattuk kérdeztem egy tök egyszerűt (mint laikus), és eddig senki nem válaszolt semmit. -
Mentolka
senior tag
Fú, nem vagytok egyszerűek...
Akkor most hivatalosan kérek ajánlatot a topic összes kameraszerelőjétől, hogy össze tudjam hasonlítani!
Mit szeretnétek tudni, hogy el tudjatok indulni?
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Lakótelepen valaki baszogatja a kocsimat, ezért gondoltam, belerakok valami kamerát.
Tudnátok javasolni olyat, ami bírja szusszal (akku?)?Egy másik hasonló bedöglött, gondoltam, itt is megkérdezem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest