Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Veron
addikt
Nyomorék vagyok, nem írtam le a megjegyzést.
6-os csak kb. 2m magasságban lehet a 9-10-es pedig nem esővédett helyen vannak.
Ezek akkus kamerák, szóval időnként le kell szedni őket és feltölteni, ezt is szem előtt kell tartani.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Segítséget kérnék.
3 db wifis kamerával fedném le az udvart, az elhelyezésükben nem vagyok biztos. Készítettem egy skiccet, potenciális helyekről, melyik 3 helyet ajánljátok?
Az autót, kertkaput, bejárati ajtót mindenképp szeretném látni, a többi nyílászárón van redőny. Ha nagyon muszáj, akkor még egy 4. kamerára is beruházok.
Köszönöm!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Vettem egy akkus mozgásra ébredő kamerát.
Ezeknél a mozgásérzékelős megoldásoknál a technológia sajátossága, hogy keresztirányú mozgásokat kiválóan, de a kamera felé irányulókat nagy hibaszázalékkal ismerik fel?
Mert nálam ez a helyzet, pedig a minőségibb rendszert vásároltam (Eufy)."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Wyze v2 kamerával van valakinek tapasztalata? Beltéri de sokan kültéren is gond nélkül használják. Gond lehet a mozgásérzékelés utáni 5 perces cool down periódus.
-
Veron
addikt
Esetleg a Hismaho névvel gyártott darabokról? [link]
Korábbi kiszemeltek'
[Wanscam k55a]
[Soliom S60 ]"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Soliom S60 és S90 valamint Wanscam K55a típusokról tudtok valamit? Ezek olyan integrált napelemes megoldások és tesztekben is szerepelnek. Bármit info az adott típusról vagy gyártókról?
-
Veron
addikt
Az megoldható hogy az ilyen wifis, napelemes kamerák NVRre mentsenek?
Korábban már említettem, hogy egyelőre nem jöhet szóba a vezetékes megoldás, viszont napelemesből is az lenne a megfelelő, amibe a napelem a kameraházra van integrálva. Az egy fokkal esztétikusabb, mint a külön felszerelt napelem."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka?[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Alapvetően valami akkus megoldásra gondoltam. Padlás nincs, ez nem opció, a házat meg most vakolták, így nem akarom utólag javítani. Sajnos a kamera kimaradt a tervezéskor. :(
Az álkamera annyira feltűnő lenne? Rosszból is kellene vagy 3 egyforma, hogy lefededje az ajtókat."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy
1. Van egy olyan kábelmentes megoldás kültérre, ami megbízhatóan jól működik? Ronda lenne kábeleket vinni a kamerákhoz sajnos, mert kábelcsatornát nem szeretnék, a vakolatot javítani meg nem lehet szépen.
2. Van-e élethű, jó minőségű álkamera, aminek elrettentő szerepe van? A házban van riasztó és lesz IP kamera is egyébként."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Van beltérre ajánlott wifis és akkumulátoros kamera? Sajnos a kábelezés nem megoldott, de a router nagyon közel van legalább.
Éjszaka vagy aktiválás után kellene néhány képet küldeni, ha az ajtón belép valaki.
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest