Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz marton.m #45934 üzenetére

    Itt a hivatalos specifikáció a 6000-es szériához: [link]

    Az előző mikrónak lefelé nyílt az ajtaja, az sokkal jobb megoldás volt. Samuéknál ez +25-30 ezer. Így maradt az oldalra nyíló.

    Megnéztük az AEG gépét is: [link]
    Az MM-ben a kettőt egymás mellé tetettünk, bekapcsolgattuk őket és az AEG finoman szólva "elárulta", hogy miért olcsóbb lényegesen. Ezért döntöttünk a Samu mellett.

    A Wh jöhetett volna szóba, a crips-es mikrójuk is elment nálunk több mint 10 évet, de a márka iránti bizalmatlanságom csak nem akar megszűnni.

    A Samu takarítása tényleg pofonegyszerű, a kerámia bevonat okos dolog volt tőlük.

    Készült már benne egész sült csirke, csirke "alkatrészek" pácolva, fűszerezve, sült krumpli, szelet húsok, stb. Kenyeret viszont még ebben nem sütöttünk, csak a félkész kifliket készítettük el.

Új hozzászólás Aktív témák