Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #48613632 #76403 üzenetére

    Most egyébként nem az a lényeg, hogy Tefal, vagy nem Tefal. Nekem volt Tefal serpenyőm, ami kukában landolt.- Alu ötvözet volt, fogta a delej, de nem volt az igazi. Nyilván, nem volt benne elegendő acél, vagy hasonló.
    A lényeg, ami igaz, hogy a rozsdamentes acél biztosan jó. De néhány, olcsóbb ilyen anyagból készült edényt kikezd a mosogatógép. Az nem igazi rozsdamentes acél, hanem vmi gagyi ötvözet.

    Nekünk van egy ilyen szűrőfazekunk, egy időben tésztát főztünk benne, mára nem használjuk, és csak azért nem dobtam még ki, mert relatíve drága volt, és gariztatni szeretném, de fogalmam sincs, hol vettem. Egyelőre a felületes keresés nem hozott eredményt, majd valamikor nekiugrok, és szentelek neki több időt.

    Na, ez a fazék kivülről szép, de belülről gusztustalanul ronda lett. A tapintása is száraz, karcos, fogalmam sincs, mitől, de biztos, hogy az anyag minősége.
    Na, ilyen pl a Tefal Ingenioval nincs, az belülről is úgy csillog, mintha króm lenne. Szóval itt pl bejött a brand, de ez nem azt jelenti, hogy egy bizonyos brandon belül minden termék kiváló.

Új hozzászólás Aktív témák