Új hozzászólás Aktív témák

  • ЯΞNΞGΔT

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy ideje követem a fórumot readonly üzemmódban, illetve használtam a keresőt - így nagyon sok infót találtam.
    Viszont némileg össze is zavarodtam, mert sokan ajánlanak egy vagy több bizonyos márkát, mások pedig máshogyan építik fel a sorrendet.
    Én speciel mosógépet szeretnék vásárolni.

    Ami kiderült számomra, hogy a Miele-k visznek mindent, viszont iszonyat drágák, és nem is nagyon találtam keskeny kivitelt - sajnos ez nálunk feltétel.

    És itt jön a zavaros rész, sokan Bosch-t ajánlanak, viszont sokan mások pedig Electolux-ot. (a maradék pedig Siemens, AEG - amik, ahogy nekem lejött az előbbi márkák "testvérei").
    Megmondom őszintén az Electroluxtól félek kicsit, tudván, hogy olasz, valahogy nem szimpi (bár volt már ilyen gép, annó fősulin albiban - végülis nem volt vele gond.)
    A bosch-t mint márkát ismerem és tudom, hogy vannak nagyon jó gépeik, de sajnos már ott is vannak ócskább minőségű gagyi cuccok is...
    Szüleim LG-t vettek 1,5 éve és szeretik nagyon, végignéztem a mosást és iszonyat halk. Illetve tetszenek a "fejlesztései" a cégnek - DD, inverter stb. - mielőtt elkezdtem komolyabban belefolyni LG-t akartam. Aztán itt nem nagyon ajánljátok őket, mondván, hogy koreai, meg nem a fehérárura vannak specializálódva. Ami valahol jogos...
    Amit még tudok, hogy a mostani Indesit sem romlott még el ~3-4éves, csak nagy, de ami a leginkább zavar, hogy hangos és nem is most túl tisztán.
    Whirpool kilőve - kettő is volt már mind2 gari után panelcsere, aztán még mentek 1-2 évig és kakukk.

    Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen készüléket vegyek? ~100K körül jó lenne kijönni (kicsit mehetünk feljebb, ha megéri). Most a madaras áruházba kinézek, hátha lesz valami értelmes készülék az akcióban.

    Előre is köszi a segítséget, és bocs, hogy ilyen hosszú hsz lett.

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

    A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

Új hozzászólás Aktív témák