-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok
üzenetére
Az intelnél különösen nem, de az amd vonalon azért elég minimális az eltérés. Viszont nekem ha jól nézegetem a számokat játéknál simán összejön a 80W különbség ami azért nem elhanyagolható. No meg ha csak torrent megy akkor az alap 65W sem rossz. Nagyon nem akartam a 5magból leadni azért lett ez a megoldás.
-
-
-
Mi van itt mindenki elhagyja a platformot?
Nekem uton van a 8700 non k verzio. -
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem is van 1-2 forro fej. De 1.220 korul megy a 4200. Utana viszont durva ertekeket ker. Meg vizzel sem tudom 80 alatt tartani.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ok így már más a fekvése

MOD
(#5206) jokeph : egy sabertooth x79 nek is van ára íbéjen , még.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt nagyon olcsón méred szerintem. Ha mindenáron cserélni akarsz akkor sajnos veszteséges lesz a bolt.
-
-
-
-
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem is ilyen a 3930k. Mi több nekem 200W körüli a szórás akármit csinálok.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nyugodtan maradj a 3930k-nál. Nekem a szar ramjaimmal is megy 4.3-n minden bizbasz nélkül. Én ha cserélek akkor is inkább a 130w miatt nem másért.
-
Ezzel egy baj lesz a tapasztalataim szerint: teli megy porral. És nem is a porcica a lényeg hanem az a liszt finomságú b@szás ami olyan jól be tud ülni a lamellák közé. Anno a t3500nál én az első beszívó ventik elé betettem egy szagelszívó szűrőt. Igaz nehezebben szedte a levegőt és emiatt hangosabb és melegebb lett, de utána elég volt hetente azt tisztítani csak.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem értitek, ugye? Lehet hogy nem egy prime kategória már, de ritka , ritka volt és az is lesz amíg még van- nem vicceltem a boros példámmal. Ugyan ez van a kocsikkal: hiába egy orrán száján olajfolyós , hengerfejesedő auto a lamborghini espada, ha nem sok készült belőle és a korának exkluzív példánya volt.
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nekem asus x79 agyarban akkor csinál ilyet ha valamiért nem jó a bios beállításom, és a recovery mód kicked in. Utána 8-10 alkalommal is újra kell indítani amíg olyan beállítást találok amivel megbízhatóan menend.
-
Sinclair ZX Spectrum volt az első gép a kezemben - ha már e-öregségről van szó

-
-
válasz
proci985
üzenetére
Fene sé tuggya.
Szintetikus tesztek szerint az 1700 egyszálas teljesítménye elhanyagolhatóan több csak és a multi thread meg helyenként még mindig egy 4.3ra hajtott 3930k alatt marad.
Amiket felsoroltál, számomra és zt gondolom h minden nem kocka számára vagylagos. Minek 3.1 usba amikor a mindennapokban messze elég a 3.0? M2? Annyi normálisan működő sata van hogy értelmetlen számomra. VR Oculus - soha nem fog kelleni az én életemben
Extrém tuning sem az én v a célközönség asztala - arra vannak azért sokkal célirányosabb lapok.
Értem és megértem az idő elment felette kifejezést, de ahogyan a jó bornál az idő - ha csak nem lesz szemét - érleli az amúgy sem túl gyakori platformot. -
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Nézegettem íbéjt is és valóban ilyesmi áron látok inkább, de itt le volt fikázódva oszt elanyátlanodtam.

-
Sakkor egy Asus Sabertooth x79 mennyit érhet?
-
-
-
-
-
-
Áruljatok el nekem valamit. 4.4-re beállítom megy Linx meg egész nap (15+ óra) minden faszán. Este leállítom, reggel elindul használgatom pár órát és megint fagyi. Mi a tököm változik azon kívül hogy semmi?!
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Figyumán, lehet én vagyok vakmalac de terhelés alatt is csak 5x°C a a procid: mi a baj vele? Ne Fahrenheit értéket nézd.
-
válasz
perfegor17
üzenetére
Szerintem 80 alatt lenne egészséges.
-
Azért elég bátran kínálja delejjel.
-
válasz
G**@**B**!
üzenetére
Nekem 3930k van. Meg egy 1070. Sok hátrányát még nem láttam a 2.0 pci-e-nek. Ok Fallout4, Civ6 meg ilyesmivel kaCCSolódom ki, de akkor sem érzem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Most h írtad felmentem az Asus honlapjára a sajátomat ösmét csekkolni. Ezt találtam. Lehet én nem jól értelmezem, de x99 és felette lesz csak valamikor javítás.

-
Aha. Oszt az x79 platform nem véletlenül a játékosokat célozta? Lehet csak az én x79 lapom volt gémer célzatú, és hát a csúcs közelében elég gyakori h 1 év alatt elévül a cucc. Miért foglalkozna vele egy gyártó kiemelten ha a HEDT kategóriában csak mi csórók tartjuk meg ilyen sokáig ezt? Elég ha azt mondja h időben visszafelé halad és hip-hop eltelt megint 2 év addigra meg élő ember nem használja a 10 éves cuccot. De ne legyen igazam. Nekem Asus csak 2014ig követte a sabertoothx79-t. Akkor is csak beta fázisig.
-
-
Csak egy gyors beköszönés: nagyon elégedett vagyok ezzel az energiazabáló kis rohadékkal! Már csak egy csendesebb vga kell és le is vizelem a lábam szárát

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
No hát beköszönök , gondoltam.
Fallout 4 , Civ VI és ELEX alatt semmilyen változást nem látni. Na jó, a Civ VI n+ millió unitos mozgásait nagyságrendekkel gyorsabban számolja. Ha nem stressz tesztet futtatok akkor 60°C alatt marad minden mag. Ha meg energiatakarékosan böngészek meg olvasok akkor 30 v alatta kicsit - mindezt 1.17V-nál maximum, gyári órajeleken.
Viszont a film konvertálás, meg képbót... na az hasít mint a nagyon!Már csak a VGAt kell elnémítanom és elégedett leszek , de addig is elmondhatom a megbánásom elmúlóban

-
-
-
-
Azt nem értem, hogy fix 1.170-re állítva a feszt is felmegy a fogyasztás 185W-ra ha 4'000Mhz-re van állítva. Ha hagyom neki automatán akkor jócskán többet szipkázik, de a HW info szerint a 185 max 187.x -re megy fel. Valami nem kerek.
-
-
-
-
-
Linx a alatt sem megy minden mag 100% n és a kép csak a Linx tesztet mutatja

MODÉs soha nem futtattam és fogom futtatni "üresjáratban"/haszontalanul 10+ órán át a gépem. Ez olyan értelmetlenség számomra, mint amikor valaki chip tuningot csináltat, közben csak 30-s övezetben használja a kocsit

-
-
-
-
Ééééééés, az "új" platformról írok. Belakás ON. Eddig nagyon szépen muzsikál. a Winfosch felugrott kemény fél óra alatt pendrive-ról. Most megy a frissítés meg másolgatás. Nemsokára nyomok kis terhelést h lással mennyire könnyen hűthető.
-
-
-
Igazabol nekem is jol jott volna, de most anyagilag nem kott ki a lepes. Kocsira is kellett locsolni, pereskedek is, a karacsony is a nyakunkon - szoval van jobb helye a zsenek.
Egy osoreg samu 120gb ssd van. Adj par percet es megnezem de most jottem ki ragyujtani az izgalmakra

-
válasz
Pubszon
üzenetére
(#3931) bitpork ahogy itt írtam Asus Sabertooth X79 + i7-3930k + 16 Gb ram, mindenestől incl posta 123'000.
(#3940) Kbhont : én is rákérdeztem de ott van még hozzá 32gb ram meg egy cpu is , és az eladó egyben preferálná az eladást.
-
Nemsokára postán a czucz... már megbántam és este izzadságban hánykolódtam többször ébredtem fel arra gondolva h el is adom, de reggel odáig merészkedtem hogy megtartom.
Nagy tereh ez most nekem
-
-
-
-
Nah ennyi volt, elvesztem. Ha minden jól meg hétvégére itt van egy Asus Sabertooth X79 + i7-3930k kombó.
-
Azt hiszem felkötném magam a zajtól
A nappali közös, és ha itt a tv előtt alszik el Iza akkor nem nagyon jó ómen a szabad bármilyen hang. Meg így is az agyérgörcs kerülget h max 2 hetente kell kompresszorozni a gépet , pedig minden bemenőn szűrő van. (sajnos Szeged egyik legforgalmasabb pontja mellett lakunk) -
Nem a megélt nyarak száma számít, hanem hogy mennyire érzi magát öregnek az ember. Én meg borzasztóan öreg vagyok

Nézegetem még mindig a cuccokat, és hát nem E-ATX a formátum?! Még házat is kellene cserélni. Ez akkor alsó hangon 165k. Bizonytalan vagyok h megér-e nekem ennyit most.

-
-
-
Ez nem is volt kérdés. A kérdés az, hogy ha a jelenlegi használatot átköltöztetem egy nagyobb fogyasztású rendszerre (cca +35W) akkor létezik-e , hogy a mostani havi pár ezer forintról hirtelen megháromszorozódik a költség? Mert netes kalkulátor (addig mondogattátok a fogyasztást h belém vert az ideg
) azt mondja hogy az itthoni 50Ft /kWh áron éves szinten alsó hangon 400 € az üzemeltetési költségem. Ami kicsit nagy ugrás lenne a mostani 150-200-hoz képest. -
Még egy kérdésem lenne: egy 3930k, 16 gb ram (2x8 kit) , 2 sata 1tb hdd, 1 ssd és egy gtx 970 mini (ez 147W!) mekkora táp kőne? Mert most havonta olyan 2-2,5k a villany többletem a csak a gép miatt. Netes kalkulátorral számolgattam, és aszongya h kellene egy 700W-s táp minimum, de azzal éves szinten már 380€ villanyszámlát kalkulál. Létezik ez?
Most egy 500W Sharkoon 80+ tápom van. -
-
Nem kell túlgondolni. Családnak mennek filmek, nyelv cserével, felirattal (mert ugye 70 éves édesapám még megbirkózik egy dvd távirányítóval de semmi mással. Vannak sok és nagy katalógusok amit a kereskedelmi bóthoz csinálok, tervrajzok pdf konvertálása meg hasonlóak.
-
A quad csenel miben lényeges ha párban van benne csak kettő modul? A mostani lapomban 3 modul van mégis dulaként kezeli a tri-kit-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem uton van a 8700 non k verzio.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)