Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz moleculez #35693 üzenetére

    Szerencsére én régóta kerülöm ahol tudom a Google szolgáltatásokat, így engem nem érint. Visszagondolva áldás, hogy soha nem laktam be a Google dolgokat. Amikor sok éve már, hogy kinyírták a Picasát, RSS Readert, akkor döntöttem úgy. Aztán a Chrome egyre szarabb lett, hányadik üzenetküldőjük került a temetőbe, kinyírták az Inboxot is, zene szolgáltatásuk változik megint? A design stílusuk se tetszik Gmail weben nem tetszik a letisztultabb outlook.com és OneDrive-hoz képest, a Google legújabb agymenése is túl zavaros csicsa lett.

    Apple és Microsoft jobb szerintem, ha már pénzt adnál valamelyik cégnek. Az iCloud az iPhone integráció miatt, a OneDrive & Office pedig jó ajánlat és Windows integráció.

    Esetleg Amazon. Bár szerintem ők is csak egy fokkal jobbak a Google-nél. Facebook, Google és Amazon ez a három big brother adatgyűjtő cég nem szimpatikus nekem. A Google mostani húzása is szokásos, volt a népszerű Flickr fotóknak, a Google az Android telefonokon keresztül "ingyen" (adatbányászásért cserébe) beígérte a "korlátlant" (adott megapixelig, felette kicsit tömörítve), a Yahoo el is rontotta a Flickr-t és itt vagyunk mire a Google elszívott elég usert, már elég adatot gyűjtöttek az algoritmusokhoz, már nem érdekük "ingyen" adni. Az Apple kapcsán legalább tudom tíz év múlva is lesz iPhone és iCloud. A Microsoft ugyan feladta a Lumia mobilokat, de szoftver oldalról nem ért hátrány, Outlook, OneDrive és Office működnek tovább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák