Új hozzászólás Aktív témák

  • oliwire

    őstag

    válasz kali #97046 üzenetére

    Köszönöm neked is a választ! :) A home+power gombos újraindítást már megcsináltam napokkal ezelőtt. Kipróbáltam, hogy semmit sem engedtem a háttérben folyamatokat működtetni, helymeghatározást is letiltottam, kipróbáltam csak 3G-vel, meg LTE bekapcsolva is. Hirtelen kezd el merülni esetenként, és egy éjszaka alatt is 10-20%-ot tud esni, hogy ki van kapcsolva az adatforgalom is. A kijelző automatán van.
    És gondolom, hogy sokat fogyaszt a Facebook, Messenger, Chrome, de láttam itt egy i5-ös akksi képernyőmentést, és ott 6 óra használat is megvolt, és ezek voltak a fő fogyasztók. Más egyáltalán küszködik, hogy nap végére kibírja az i5-ös telefonja? Mert nem azon csüngök egész nap, kevesebbet használom, mint az előző telefonomat, de az félig volt, mikor ez már lemerül. (Xperia SP volt)
    Minden más oké ezzel a telefonnal, csak ez szúrja a szemem, és úgy gondoltam, hogy ennek csak az elhasználódás az oka, többre is képes ez a készülék. Remélem jövőhéten megjön, kicserélem, és akkor nyilatkozok újra. És ilyet vettem: [link]

Új hozzászólás Aktív témák