Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz Toobee #118994 üzenetére

    Az elso benyomas nagyon pozitiv, de egyben nem is fair, most presszon egy Doubleshot boliv filter porkoles van nyitva, az nem annyira all jol az Omeganak. Elso shot picit gyors lett, az utobbi idoben "szokasos" profilt hasznaltam, 3 bar eloaztatas az elso cseppekig, majd szepen fokozatosan 7.5-8 bar kozott tartani 20g-ig, majd a maradek 20 grammon ejteni a nyomast 5 barig. Hatterbe kerult az eroteljes savassag, megjelent egy kellemes edesseg, es ezzel egyutt ujabb izek jelentek meg. Nem volt sok mar a bolivbol, ugyhogy bontottam egy Roastopus Seahorse-t. Masodik shotra sikerult beallitani, teljesen hozta a rairt izeket: barackos lagyabb savassag az elejen, majd elobujt a meggy, a vegen pedig nem is igazan karamell, hanem egetett cukor iz maradt a korty utan.

    Abszolut baratsagos a kes egyebkent, erosen presszo orientalt, de a rosszul lefolyo shotok is boven ihatok.

    Jo kerdes mi lesz a juliusi P100 rendelesemmel, az lett volna az eredeti utod (nem szamoltam azzal, hogy barki eladna itthon ezt). Egyik oldalrol kenyelmesebb a workflow a P100-on, a masikon pedig talan kevesbe megbocsajto a kes, plane presszora (filter mostanaban nalam kevesbe aktualis). Kedvenc kavezomban meg egy EK-van ugyanazzal a 98-as SSP HU-val, ott biztos hogy jobban belovik, szoval lehet atadasra kerul. :K

    pbalint: Shuriken LM.

    Flashback: Mindig out of order. :) Evente 2-3x van egy elorendeloi ablak par nappal korabban beharangozva, olyankor lehet jelentkezni a 3-4 honappal kesobb szallitando daralokra. Most Denis megemelte elvileg a darabszamot, igy a Max slotok ~30 percet birtak, de tavaly mikor sikerult egy elorendelesem konkretan 90 masodperc alatt fogytak el. Apple Pay vagy hasonlo azonnali fizetes nelkul nem is igazan volt eselyes szerezni semmit. Ez amugy aprorol van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák