Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashback

    addikt

    Aquarium klub Kávé napja.
    Volt egy szűk órám kb, így benéztem. Lehet csak én voltam a béna de az egészet tök szervezetlennek éreztem...
    Ahogy beléptem senki nem kért semmit csak egy biztonsági őr szólt már a Bányai pult előtt hogy kellene karszalagot venni. Mondom ok persze akkor ez már a rendezvény területe. Megvettem a karszalagot de semmilyen szóró/promó anyagot nem találtam hogy mi és ki van itt és melyik pult mi akarna lenni.
    Így elkezdtem körbe járni ezt a "hatalmas" két termet. Ahol kevesebben voltak ott beálltam a sorba. Kaptam egy filter kávét kezdésnek. A barista srác nagyon jó fej volt de mire a filter csöpögtetőkről akartam volna kérdezni hirtelen sokan lettek mögöttem. Meg elkezdődött az előadás is.
    Amúgy a hátsó koncert teremben elég szerencsétlen dolga volt a kiállítóknak, mivel ment az interjú ott ahol a pultok voltak. Így a Lamarzocco és One Elevent én kihagytam a tömeg és a hangzavar miatt.
    Az Impresso pultnál megkóstoltam az itt is említett robuszta kávét, de semmi olyan izjegyet nem hozott amit kellett volna. Mondom nem gond majd viszek egy zacskót haza, és otthon kísérletezek vele. Persze kártyával nem lehett fizetni (rossz volt a terminaláljuk) ezért ezt ki kellet hagynom.
    Lucky Cup pultnál egy nagyon jó Cappuccinot kaptam, a kuglóf kávéból vettem is. Itt lehetett kártyával fizetni. Cascarat is akartam venni de az már elfogyott, de szerencsére tudtam kóstolni, és egy elég jó kis tea alternatívának tűnik. Nem tudom mennyi lehet a koffein tartalma.
    A kiállítók szuperek voltak, viszont káosznak éreztem a szervezést.
    Naivan azt gondoltam hogy majd lehet venni kávés eszközöket is. Pl szűrő kosarakat, kézi örlőket, drippereket.... Mindegy marad a fórum és a webshopok.




    [ Szerkesztve ]

    Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

Új hozzászólás Aktív témák