Új hozzászólás Aktív témák

  • CsernusZolta

    újonc

    Sziasztok!
    Mivel elegem van a b*sztatásból, ezért regisztráltam ide, hogy megszűnjön végre az avx webshop üzemeltejének beszólogatása.
    Mivel követem az oldalt, vásároltam onnan kávés eszközöket, így azért is elém tolta a fb algoritmus az alábbi posztot, amiben több magyarországi pörkölő brazíliai kavéját tesztelték, amihez bejelöltem azokat a pörkölőket, akiket nevesített a képen. Majd több értesítés kaptam,de hozzászólást nem találtam, ezért megkérdeztem, hogy fb bug, vagy törlésre kerültek a válaszok, amire az alábbi választ kaptam: "-Írtam, hogy küldünd egy csomagot a következő teszteléshez, de közben rengetegen jelentkeztek és már nem aktuális. A másik pedig, hogy örültem volna, ha a PH-n pozitív hírek is megjelennek az AVX-ről. Gondolom láthatja, hogy a konkurrens pörkölők elérhetőségét sem töröltem, pedig fordítva biztosan nem így lenne. Senkitől semmilyen kedvezményt nem kértünk és nem kaptunk. Mindent saját zsebből finanszíroztam, emiatt jogom lenne ezeket törölni, de nem teszem. A kávéink eddig is nagyon népszerűek voltak és a jövőben is erre törekszünk. 2023-ban 50%-kal nőtt a MM üzletekben az AVX kávék forgalma. Hál istennek a shopban is komoly növekedés volt, szóval köszönjük, de jól elvagyunk."

    Maga a poszt:
    "A KVX csoportban most ért véget a Brazil kávék tesztelése. 13-an tesztelték. Senki sem tudta, hogy melyik zacsiban mi található, csak egy 3 jegyű szám volt rányomtatva. Itt látható a végeredmény. Az AVX Maragogype Közepesen világos pörkölésű kávénk nyerte a tesztelést. 7-en rakták az első helyre és 2-en a másodikra."
    Itt a poszt,remélem mindenki megnyugszik.
    A továbbiakban kérem az avx üzemeltetőit, hogy hagyjanak békén!
    Eddig sem rajongtam a klasszikus brazíliai kávék iránt, ezután sem fogok, főleg így.

    Ui: a kvx csoportnak is tagja voltam egy ideig, majd valami oknál fogva többé nem találtam a csoportot. De ahogy olvastam más kávés helyeken, más is járt így, hogy bármilyen vita, figyelmeztetés, vagy indok nélkül ki lett dobva.

    Maradok továbbra is itt csendes olvasó, daráló podcast hallgató, filter kávé ivó.

Új hozzászólás Aktív témák