Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Sziasztok. Kicsit hosszabb kihagyas utan ujitanek, es kerdeznek. (jott egy csomo uzenet a topikbol is, elnezest, hogy nem valaszoltam, de az elmult 1 honap brutal volt)
    A Jollymat eladtam, mert ha minimalisan is, de foglalkozos lett volna, es nem hozta az espresso minoseget. Tovabba vegre hazaert a Niche Zerom... A Commandante C40 kezit sajnos (igy utolag) eladtam, mert a Timemore G1 joforman ugyan azt hozta minosegi kv -val. Piszok sokat vacakoltam az osszehasonlitasukkal, es ugy gondoltam, meghagyom az olcsobbat, johet egy elektromos.
    Es itt jon a problemam. Az NZ -vel nem tudom hozni azt, amit a kezikkel sikerult. 3 fele CM kave van itthon, meg egy Awaken, mindegyik vilagosabb porkoles. Szoval most tanacstalan vagyok, mert hiaba all itt az NZ, minden reggel es delben tekerek. Erosen hajlok arra, hogy jon vissza a C40, mert a G1 -en elkezdett fellazulni a felso csapagy 1-2 adag utan. Bar lehet, hogy egy keves menetrogzito ezt megoldana.
    Szoval a kerdes, miert erzem gyengebbnek az NZ -t? En nem banom a tekergetest, foleg ha azzal erem el azt az izt amit szeretnek erezni.
    Kezi kelleni fog, mert szeretnek hozatni egy 9Baristat is. A kezivel 1min -el tovabb tart 1 adag, ami almos reggelen akar fajhat is, de nem mindenaron. :)

    A masik kerdesem pedig a cold brew. Soha eletemben nem csinaltam, ebben kernek egy keves segitseget. Mi a modja, hogy alljak neki? Mennyi gramm kv, milyen finomsagura orolve, mennyi viz?
    Koszonom!

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák