Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz MPowerPH #130452 üzenetére

    Igen, hőfokra nincs ráhatás, de a filtertől a sötét pörkölésig mindennel megbirkózik. Olyan még nem volt, hogy ihatatlan végeredményt produkáljon, max kevésbé ízlett. Többnyire közepesen pörkölésű dél-amerikai kávékat iszok, de a világos etiopba se tört bele a bicskája.

    Az tény, hogy drága a 9b, nehéz döntés volt nekem is, de egyáltalán nem bánom. Tetszik, hogy kényelmes és gyors, mint egy kotyesz, a végeredmény pedig simán top kategória.
    Hagyományos gépeknél mindig gondot okozott a bemelegítés, illetve a pumpa hangja. Hajnalban kelek, azonnal készül a néma kávé, senkit nem zavarok vele.
    Nyilván ezzel is lehet rossz kávét készíteni. Kerek egy éve van meg, gondoltam kipróbálom ugyanazzal a kávéval mint a legelső használatkor. Akkor arról a kávéról úgy vélekedtem, hogy nem rossz, de nem különösebben ízlik, iható, de nem nekem való. Most ugyanaz a kávé lett rendelve, és teljesen más, nyilván lehet a pörkölésben is eltérés, de jelenleg az egyik legfinomabb brazilnak tartom, amit valaha próbáltam, top íz classic vonalon.
    (Brazil estate Fazenda California Pulp.N.Specialty 85p)

    2x volt nagyobb gondom vele, egyszer nem bírtam letekerni az alját, szerintem valahogy becsípődhetett, megszorulhatott a tömítés. Legutóbb meg 2 hetet szenvedtem, mire rájöttem, hogy az indukciós alátéttel van gond.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák