Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Nibiru #77635 üzenetére

    A régi faék kis "Kifolyócsöves" gépek ilyen szempontból jók voltak. Mivel nem volt felső tartály, így nem volt veszély abban, ha sokáig fent maradt a főző. Mondjuk az már neccesebb volt ha nem tettél a cső alá poharat. :C

    Egész jó kávék összejöttek azzal a kis géppel is (Midipress???). Mondjuk a "vége" a lefőzésnek ott már nem volt túl minőségi, így idővel azért azzal is rászoktam az odafigyelésre és hogy ne várjam meg a gőzzel jövő híg semmmit. A "fő" adag egész kellemes tudott lenni. Persze ebben benne lehet egy jó adag korral megszépül hatás is. Nem igazán volt akkor viszonyítási alapom. De a standardabb kotyogós (Szarvasi és hagyományos felső tartályos megoldások) durva minőségromlásnak tűntek a kis szörny után. Pedig az a régi főző aztán nem volt egy nemzetközileg legjobbak közt emlegetett szerkezet... :Y

Új hozzászólás Aktív témák