-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz Csápájev #82435 üzenetére
ez így oké. viszont egy specialty kávézó teljes joggal mondja, hogy ő a világosabb pörikre specializálódik. annyi, hogy amikor tanít, akkor illene a helyén kezelni mindent, a klasszikot is.
ezzel együtt szerintem a robuszta fajtának gyakorlatilag a jellegéből adódóan van szag-/ízhibája, egy olajosra pörkölt kávénak szintén, magyarán, a klasszikság nem kéne, hogy azt jelentse, hogy ízhibáig toljuk a kofit. lehet az remekül csokis, enyhén füstös mindenféle kesernye vagy büdösség nélkül is.
egy teljesen savmentes kávé egyébként konkrétan szintén hibás. vagyis pont annyira jó kávé, mint amennyire a legszutykabb spar csoki csoki. vagy ugyanez borban (lapos, gejl, sz.r).
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest