Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Szakbarbár #12533 üzenetére

    :DDD :DDD
    És ha bicikli szervizben dolgoznál, és jönne az ügyfél a bicikliért, és te mondanád hogy 2 ezer ft, akkor jönne a kérdés: "MIVÓTEZEN KÉTEZER?"
    Mi ezt úgy szoktuk hogy semmi fa alap, anyát is rajta hagyom, satura felrak a bicikli, pofa közé az ék túl oldala beilleszt, másik ember meg üti mint az állat, ha ferdül akkor még időbe egyenesbe vissza kalapál, menthetetlen esetben fűrésszel levág, aztán onnan üt tovább valami nem hegyes végű pontozóval. Először kell szépen függőlegesen rohadt nagyot ráütni. Melegíteni is ér.
    Persze a művelet előtt csavarlazító az mindenképp ajánlott, már akkor mikor betolják a biciklit. :DDD
    Utáljuk mi is. Vissza ékelés is egy vicc mikor ki be próbálgatod az éket hogy kell-e rajta még reszelni hogy szépen álljanak a karok. Mi írtjuk egyébként őket, nem tartunk hozzá alkatrészt, csak éket. :D Ha a tengely vagy a kar sérült, akkor sajnáljuk, van négyszöges monoblokk meg hajtókar olcsón.
    Egyébként a csepel katalógusban létezik ékes monoblokk, csak nem lehet kapni.. pedig annak azért lenne itthon létjogosultsága, már mondta főnököm a nagykerben hogy rendeljenek, megvesz akár egyszerre 100 at is, de nem.. nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák