Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #131934 üzenetére

    És tudsz mondani 3 olyan országot ahol egy ilyen drága/értékes/fancy/high tech bringával elmész a városban bárhova, és ott mered hagyni, amíg ügyet intézel v csak bemész venni 1 kis kaját?

    Lehet Hollandia meg Belgium, olyan hely ahol nem egy alap tartozék a bringa lakat, de ilyen géppel aki nem túrázni, szórakozni jár, az mennyire lehet nyugodt mikor lerakja? Ráadásul ezek milyen nehezek lehetnek? Aki nem kertes házban v garázssal ellátott helyen lakik a liftbe sem tudja bepasszírozni, hogy használja?
    Aki meg szórakozni szeretne, és nem 60+ os, az megveszi az emontit, ami mindenre, jó.

    Továbbra sem értem ki a célközönség, az oldalon amit linkeltél millió variáció van, többnyire túra és városi használatra...

    Mikor még voltak tolvajkergetők, készítettek egy videót Londonban, amiről azt gondolnánk hogy egy kulturált városka, mégis hihetetlen adatokat soroltak, hogy hány perc alatt viszik el a bringádat, ha nem kötöd le 2 lakattal, elmúlt már délután 4 óra, stb.
    Az én városomban nem különösebben probléma a bringa lopás, pontosabban nem kimagasló a mértéke, egyik ismerősömtől sem lopták még el soha sem a cangáját, én is hagytam már kint lánc nélkül, ennek ellenére most nem költök szívesen arra a bringára amivel járkálok, mert az ismert márkanevek az alkatrészeken, hamar kelendővé tehetik a bringát, és ez szerintem ugyan így van németben, ausztiában és egyéb fejlettebb országban is, ahol lehet van pénz lóvéra, és senki nem dől a kardjába ha kirántanak 2500 eurót "a segge alól", de attól még nehezen hiszem el, hogy arrafelé, nyugodt szívvel le lehet kötni ezeket a nagyon profinak tűnő "minimopedeket".

    A túrázós szegmenst értem, én városi/munkába járós modellekre gondolok, és azt furcsállom, hogy oda minek ekkora technológiai Kánaán, mikor ott nem szórakozásból járkálsz, hanem azért mert el kell intézz valamit.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák