Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz BigBlackDog #145968 üzenetére

    Akkor én pedig szeretnék beköszönni a topikba a Magellannal.

    Elsősorban szeretnék köszönetet mondani Runner_fxr-nek, aki egy régi kerékpárt újjá varázsolt :)) . Alapos munkát végzett vele, minden csereérett alkatrészt cserélt. Szerelés közben kicsit beszélgettünk is, rengeteget mesélt a karbantartásról, egyes részek működéséről (szükségem is van/volt rá, kezdő vagyok :D ). A megígért időpontot tartotta. Másnak is nagyon szívesen ajánlom. :R

    Kiskoromban az Alföldön éltem, így az ottani viszonyok mellett kerékpároztam. Most viszont dombvidéken, amihez végre lett egy normális új bringám tegnap. Mit nekem dombok, nekivágtattam. Első emelkedő: nyígás, hiszti, ami csak belefért, az Alföld után egy kicsit meredek volt (~1 km alatt 120 m emelkedés). Majd elszégyelltem magam, amikor eszembe jutott, hogy itt a topicban az 1000 m szintkülönbség sem ritka egy-egy túra alkamával. Ugyan zokniként tértem haza, de jó volt!

    Észrevételek:
    - Valószínűleg szélesebb kormányra lesz szükségem, de még egy darabig ezzel maradok, amíg megtanulok dombra mászni.
    - Felfelé menet a váltót 1-8-ra állítottam (24-es váltó), és még elfogadtam volna egyel könnyebbet is :B . Itt valószínűleg az edzés hiánya mutatkozik. Majd lesz ez jobb is.

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák