Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz 6030D #178132 üzenetére

    A légtelenítést meg szoktam alkalmanként csinálni, bár most épp függőben van a következő (mérnökként egyrészt zavar, ha nem értek valamihez műszaki oldalról, amit használok + hajt a kíváncsiság és élvezem is a szerelést + ha nem muszáj, nem költenék szervízre, mert annyira nem vagyok eleresztve). Mondjuk most az nem a legjobb, hogy első keréknél fellógatva tudom csak tárolni a bringát a koliban (szerintem ez érezhetően betett neki egy kicsit). De ennek örülök, hogy a tárcsa ennyit számít.

    (#178135) Csokicsibesz : akkor vadászok olyat (meg amúgy is sokkal menőbben néznek ki ;] ), pont a napokban volt FB marketplace-n egy rakat egyben 5k-ért, csak lassú voltam.

    (#178136) bardi : hál' istennek, nem kell új féket vennem :C . Mostanában igyekszem úgy fékezni, ahogy írod (asszem nemrég jjeahh linkelt tök jó két részes cikksorozatot a fékezésről bikemag-ról). Őszintén, addig pont úgy fékeztem, ahogy nem kellene: folyamatosan :DDD.
    Viszont lejtőzésnél az a bajom, hogy még elég kényelmetlenül érzem magam néha 40+-os sebességnél, de ezt még szokom/szoktatom magamat.

    Szuperek vagytok, ismét rengeteg hasznos infót mondtatok! :R :R :R

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák