Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    Nekem vegyesek az autós élményeim, két hete Mór és Pusztavám közt a Volánbuszos nagyon korrekt volt, jöttek szemben és nem előzött , beállt mögém és várt. Én nyomtam ahogy tudtam hogy ne tartsam fel, de amikor láttam hogy sokat kell várnia az előzésre kiálltam és elengedtem, megköszönte. Pozitív példa.
    Múlt héten meg épp hazafelé már, de azért tempósan mentem egy itteni tókörnyéki úton (nem főút, forgalom alig) szemben senki sem jött amíg a szem ellát, de a "hölgy" rámdudált, kicsit rám is húzta és meg is fenyegetett az ujjával. Aztán lekanyarodott jobbra előttem.
    Ezen azért felhúztam magam, kiálltam és utolértem. Nem éppen udvariasan megkérdeztem hogy mi volt a terve. Az látszott rajta hogy nem számolt azzal hogy utolérik, főleg nem egy 100+ kilós dühös gorilla. Mondta hogy miért nem megyek a bringaúton, én mondtam hogy azért mert ha nincs tiltó táblám akkor nem kötelező. Ez után bocsánatot kért és elhajtott, meg közben én is lenyugodtam, ezért nem téptem le a tükrét ;]
    De én azt látom egyre többen kikerülnek, és egyre kevesebben akarnak megölni, ez jó irány.

    anorche1 , minden jel arra mutat hogy a kisebb méret lenne neked a jó méret. Mérethatáron azt mondják a kisebb jobban irányítható lesz, én is azt választanám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák