Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #179000 üzenetére

    Én alapból nem baszok le senkit, aki hülye, kivéve, ha engem veszélyeztet, vagy zavar. De ha rászólnék, és visszaszólna, hogy közöd, akkor megmondanám neki, hogy csak annyi, hogy ha ő gyökér egy gyökér autóssal (mert a normális nem általánosít), aki holnap rám húzza a kocsit, mert én is bringázom, akkor az nekem nem olyan jó. Ha látszik, hogy koca (és nincs regenerálás!), akkor meg mehet a tasli. ;]

    FerNandor: látványosan nem alacsonyabb, max 10-zel. Azért, mert nem kell egyensúlyozni, kanyarodni, nincs hűtés stb. Ha ennél (nagyságrendekkel) több, akkor a szobabicikli nem méri jól a sebességet.
    Ja, a görgő 30 perc után kezdődik... érezni is fogod. ;)

    zsocy: mindegy, ki hol megy, mivel, hogyan, ez általános emberi hiba, hogy nem tud együtt élni (direkt nem írom, hogy magyar, ott vannak a yt-on a dascham videók, minden országból van válogatás). Én a montival még nagyobb akadály vagyok a közúton, mint az outis, mert 5-10 km/h-val lassabban megyek, de általában nem dudálnak le. Van olyan, hogy a billencs nem tol le, van olyan, hogy az 500 m egyenes szakaszon ledulál a ***-ban ülő néni, mert neki át kell menni a szemközti sávba, pedig onnan nem jön senki. Pedig 20-22-vel én nem is megyek autók közé pl regenerálni, csak ha van hozzá tempó (25-28+).
    Viszont autót vezetni is imádok (sőt, talán...), és bizony van olyan, hogy egy szűk kanyargós részen (dobogókői út, Ipolydamásd-Letkés) ha a 60-as táblánál 60-nal fordulok a kanyarban, és ott a bringás 15-tel, de szemből meg a másik kocsi, akkor jöhet nekem a Máriusz a 1,5 méterrel. Megnézném, mit csinálna (amúgy marha egyszerű, adja meg a rendszámát, a fél világ már kamerával megy, 1 héten belül lenne videó, hogy akasztják a hóhért). Szóval kár a törvényen rágódni, az emberek már nem tudnak együtt élni, teljesen mindegy, hogy mivel közlekednek, a másik a hüJJe.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák