Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Hasaggymeg #182356 üzenetére

    Nem akarlak lebeszélni semmiről, rábeszélni meg végképp nem akarlak semmire, de az olcsó biciklis computer is olyan, mint az 1 dolláros alis villogó. Működik, darabra megvan, tud mindent, amit a nagyok, csak vagy ez nem működik, vagy az, hol ez törik le róla, hol az, mikor beázik, mikor párásodik, vagy hülye helyen vannak a gombok, vagy szar a nyomáspontja, vagy itt-ott kicsit erőltetni kell, a kijelző sem az igazi, vagy látni lehet nehezen, vagy nem lehet normálisan konfigurálni, az anyaghasználattól sírni van kedved, a gps is fura dolgokat művel, jelet is nehezen talál néha, meg hülyeségeket is ír ki, szoftveresen is sok a kompromisszum, támogatás is esetleges, ha ki akarod használni az adatelemző funkciókat, fizethetsz 60 eur-t évente a stravának, mert a saját szoftvere nem tudja, és folytathatnám.

    Csodák nincsenek... Ahogy a lámpáknál, meg a hajtásnál, meg a teleszkópoknál, meg úgy általában semmilyen esetben, amikor valamit a normális termék negyedéért megkapsz. Egyszer kell venni valami rendes cuccot, ha az ember nem csapkodja, dobálja, veri szögvassal, akkor pár évig elvagy vele. Az egyetlen veszélye, hogy megtetszik a dolog, és egy még jobbat, még drágábbat akarsz. ;]

    Jah, amúgy én garmin párti vagyok, de elég sok olyan kerékpáros akad az ismerősök között, akikhez én sosem fogok felérni, nagyjából fele-fele arányban használnak garmint, és wahoot.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák