Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #212558 üzenetére

    Nekem tetszik, de nagyon beteg ez a 18.1kg, pedállal, kulaccsal, L-es vagy nagyobb méretben van az 20kg is, ami manapság már e-bike fronton is kezd sok lenni :DDD . Nem szívesen cipelném fel a harmadik emeletre napi szinten.

    #212550 Hasaggymeg: ennek is van előnye is, ha jól gondolom alacsonyabb nyomással érzékenyebb, hintaló lesz úgy, hogy durvulva sem ütöd fel, mert a végén hirtelen felkeményedik. Mondjuk én nem tudom meg tudnám-e szokni, hogy a bringán ülve eltűnik a becsúszó fele :F .

    #212552 Because: nekem is van pár ilyen haverom, tudják, hogy hol van épp medve és akkor sem másfelé mennek tekerni-futni, hanem pont oda, gyakran éjszaka fejlámpával, mert lesz*rják. Amikor hívnak engem is, nem értik miért nem megyek, egyáltalán nem gondolnak bele a lehetséges következményekbe :U . Szvsz rengeteg hegy-erdő van a környéken, fölösleges pont oda menni, ahová gyakorlatilag beköltöztek a medvék, tavaly egész nyáron 5 medve volt azon a bizonyos 1500 négyzetméternyi területen és legalább kettő még mindíg ott van :U . Szerencsére eddig ép bőrrel megúszták a dolgot, de már többször lefotózták őket szaladás-tekerés közben. Sok a felelőtlen ember, aki nem fél, tojik rá, amíg meg nem szívja.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák