Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Toobee #213244 üzenetére

    Orok eletemben Magurat hasznaltam. :) MT8 -akkal soha semmi gondom nem volt, imadtam oket. 6 evig meg olajat sem csereltem(nem kell, lifetime), csak beteteket.
    Ami eredetileg a bringan volt, az egy iszonyat fhosh valami. Gyenge is, es azert az adagolhatosaga, fekkar erzete is borzalom. Tudom, mert egyik havernak olyan van, igaz nem az RSC valtozat. De a 2 pistonos MT8 -am megette reggelire azt a Sram fele 4 pistonost.

    Itt sem a fekkel van a gond, mert szepen ki van legtelenitve, jo a fekkar erzet is, jobb, mint a 2016 -os MT8 -on. Egyszeruen itt a feltolto portnal valamiert eresztett, vagy meg mindig ereszt, passz. Csak ugy nehez eszrevenni, ha mindig lemosom a bringat. Most nem saraztam, szepen ki is ult.
    A tarcsa az tenyleg problemas volt, tegnap sokaig egyengettem. Most mar szuper, egyenesnek tunik. Majd par erosebb fekezes utan arra meg ranezek. Erdekes, mert a hatso fek problemamentes, es ott meg a tarcsa is egyenes.

    En is hibaztam, mert nem jarattam be a beteteket rendesen az elejen. Ha rossz a nyereg, akkor a Magura kicsereli. Kis kellemetlenseg, de mindenhol vannak hibas darabok.

    Ha jo lesz, majd megmutatom, miert Magura. :P Ezzel 40 -rol fele annyi ido alatt megallok, mint azzal a Sram -al, ha van tapadas. Es kozben nem lesz Shimano fele on-off hatas. Mindezt 1 ujjal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák