Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz MPowerPH #213351 üzenetére

    Na arra kíváncsi leszek, hogy jött össze az az összeg. Az mondjuk egy létező jelenség, hogy szervizek felárat számolnak a nem náluk vett alkatrészek beszerlésére, ezt egy autó/motor szervizben is simán felszámolják. Persze ennek is van egy egészséges mértéke.

    Nem csak azért érdemes magunknak szerelni, mert feltétlen mindenhol átvernek, szarul dolgoznak, hanem mert azért nem kevés pénzt lehet megspórolni, meg ha magadnak csinálod, akkor azonnal neki tudsz állni amikor épp időd van rá, nem mástól függsz. Illetve egy rendszeresen használt kerékpárnak többször van szüksége kisebb szervizekre egy évben, nem feltétlen elég évi egy generál, minden szarért szervizbe rohangálni sem olyan jó. Alap szinten nem árt ha tudnak a bringások szerelni, ez mindenkinek hasznos.

    Mindenki tud hozni rossz példát, bármivel kapcsolatban ahol rossz tapasztalata volt. Azért szerintem a kerékpár szervizeltetés sem rosszabb mint bármilyen egyéb szolgáltatás, de tény, hogy a szakma fel van hígulva, egyre többen bringáznak, egyre többen látak benne bizniszt, a szakértelem, igényesség meg azért sok esetben hiányzik, ez sajnos tény. Volt nem rég egy olyan sztori, hogy bejött a kerékpár boltba ahol dolgoztam egy ürge, hogy nem messze tőlünk bringa boltot szeretne nyitni, de nem ért hozzá és ideküldene két embert, tanítsuk meg őket bringát szerelni pár hónap alatt. Nem hittem a fülemnek, hogy ezt hogy gondolja. Nagyon sokan nyergelnek át, mert azt hiszik ez csak bringa, mi baj lehet. Vannak azért megbízható helyek, de ez meg nem mindenkinek van elérhető közelségben.

    Én annyit tudok tenni az ügy érdekében, hogy legjobb tudásom szerint javítom a bringákat, én abban hiszek, hogy ezt kisebb vállalkozásban, ha mindent kontrollálni tudok, lehet azért minőségben művelni, viszont így meg nem tudok olyan mennyiséget megcsinálni egyedül, de ez lehet nem is baj. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák