Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz jjeahh #220430 üzenetére

    Kösz a tippet, ez a Wolfpack Trail gumi tetszik, nem is túl nehéz, de még utána nézek hogy mit szólnak hozzá xc első gumiként használva.
    Te most is a Nobby Nic-el tolod? Minden keverék, 950G? Hátra továbbra is a Schwalbe Rocket Ron-t ajánlod?

    #220431Hasaggymeg
    De, az mondjuk pont én voltam, csak az első felni volt :P , de most is hazajöttem volna ha muszáj, mert messze voltam és segítséget nem hívnék hogy beismerjem én voltam a balf@asz, hogy nem vittem belsőt.

    A telóm is döglődik, és a legrosszabb hogy a szervizesek nem tudnak rá biztos megoldást, kivettem az extra air tokent, de így is havonta kirobbantja a szimeringet :( Már csak a teló, a váz és a rugóstag maradt eredeti a bringán, és ezek most léptek be a 17,000. km-be szóval eléggé öregek szegények.

    Nem tudom nálatok mi a helyzet, gondolom új bringák ott sincsenek, de itt a használt piac kb 85%-a tuti lopott cucc, vagy nevetségesen olcsó, vagy csak simán nem is válaszolnak már arra a kérdésre, honnan van a bringa, papírok hozzá stb.
    Pedig olyan egyszerű lenne ezt kiszűrni, határon kérik a bringa papírjait, ha nincs lefoglalják a picsába, negyedére lehetne csökkenteni a lopott vasakat az országban.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák