Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #220957 üzenetére

    A Marzocchi már a Fox tulajdona. Az "olcsóbb" Fox Rhythm villák belét kapja, Fit Grip patronnal. Ezzel semmi baj nem lenne, mert kiváló cucc ez. A kotyogás nagyon ritkán következik kopásból, általában a láb gyártási hibája szokott lenni. A még tökéletes állapotú persely kezd el lötyögni a lábban. Ez csak lábcserével orvosolható. Simán lehet, hogy az új lábbal semmi baja nem lesz, előfordulnak pontatlanabb lábak, egyéb márkáknál is előfordul. Manitou-nál egész gyakori, de RS-nél is láttam már. Kapok gariba új lábat, reméljük a legjobbakat. :)

    #220968 sebgutkopf
    Köszi! Szerintem is a legjobb szín amivel gyártották ezt a bringát.
    Őszintén szólva, nem gondolkodtam fejlesztésben, nem hiszem, hogy mindegyik Marzo Z1 gyári hibás lábbal jönne. Amúgy a villa bőven többet tud mint amit én tudok. :D
    Ha az új lábbal nem kezd el kotyogni, eszembe nem jut lecserélni. Amúgy ebike-tuned matrica ezen is ott figyel, jelentsen ez bármit is. :) Tudtommal a becsúszó falvastagsága más, vastagabb mint a nem ebike-tuned verzióké. A merevségével nincs is baj, se a csillapítással.
    Ezt leszámítva tényleg semmin nem érzem a csere szükségességét, XT 8100-as váltás hibátlan, SLX 7120 fékek brutálisak, Fox DPX2 tag brutális, Marzo is jó lenne... talán kéne egy kicsit kényelmesebb nyereg, másba nem tudok belekötni. :)
    Karbon kerékre egy ebike esetében aztán semmi szükség, szóval tényleg nem tudom mit kéne rajta fejleszteni.
    Szezon végén tervezem az eladását, még az új modell érkezése előtt.

Új hozzászólás Aktív témák