Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    Sziasztok
    Ma volt egy szintlépés vállalásom távban. 119km. 8 óra, óra szerint 2361kcal. Volt 1 2 boltos fagyis megálló meg úgy 2 hosszabb 20 perces kajás.

    kajáltam indulás előtt, aztán én 1L vizbe tettem egy adag iso+. (1 adag port vittem magammal ) 4 müzliszelettel és pár szem cukorkával indultam el. Lényegében egész út alatt lement 3 müzliszelet, féluton egy croasan + cappy. 2 apenta+. 2 L 1+1 adagos Iso+. És viz. Összesen úgy 4L folyadék. Meg ettem 2 sajat készítésű szendvicset. (Az esett már jól úgy 2/3 távnál) isteni volt. 1 rudi, 1 csoki. Ennyi. Az út felétől egy 22km át tudatosan hajtottam kíméltem magam figyeltem a pulzust és szándékosan 110 alatt tartottam aztán be is álltam egy kényelmes 20km/h ra 108 pulzus környékkel. A nyereg nagyon jól vizsgázott. Ez az izotóniás italpor tényleg jó lehet mert sokkal jobban éreztem magam az etap végén mint korábban egy 60 80 km es út után szerintem ebben benne volt az is hogy tudatosabban tekertem.

    Az utolsó 30 40 km azonban 120 körüli pulzussal ment. Vége fele pedig kétszer meg is álltam sétálni még ha nem is éreztem szükségét és a sebességet is csökkentettem hogy hangoljam magam a végére.
    Ahogy közeledett az este es ment le a nap ereje jópárszor álltam meg pislantani. Szerintem itt már kevesebb folyadék is elég lett volna full szintelen volt mind.

    Összességében nagyon élveztem nagyon jó tartalmas tekerés volt. :K hál istennek a végén nem éreztem szédülést rossz közérzetet. Kopkopkop

Új hozzászólás Aktív témák