Új hozzászólás Aktív témák

  • Narakh

    senior tag

    Ma reggel felhívtam az üzletet, és nagy örömömre kiderült, hogy mindkét utolsó tavalyi Aim 18"-os (különböző színekben), így szinte magától értetődő volt, hogy lecsapok a szürkére.

    A boltba megérkezve fogadott a kellemetlen meglepetés, hogy a bringa hibás árral szerepel a webshopon, és valójában huszonnégy rugóval drágább. A srác százharmincig lett volna hajlandó lemenni, de úgy gondoltam, akkor már jobban megéri egy idei tárcsás kiadás - mire némi utánajárással-telefonálgatással kisült, hogy az idei modellből se V-s, se tárcsás nincs sehol a méretemben, de még csak nem is rendelhető már. A "csúnyábbik" darabjuk meglett volna 114-ből, de a színével sehogy sem tudtam megbarátkozni, meg kormány és stucni is vékonyka került rá, így inkább hanyagoltam.

    A buszmegállóba szaladt utánam(!) a srác, hogy beszélt a főnöknőjével a webshopos gikszerről, az meg talált a másik üzletükben egy tavaly előtti, fekete-fehér Aimet, ami 18"-osnak tűnik, és ha érdekel, menjek át megnézni. Az meg első látásra szerelem volt, így meg is rendeltem. :)
    A leányzó segítőkész és mindenek előtt türelmes volt, ráadásul a gyári Rapid Rob külsőt - ami nem mellesleg már két éve áll a paripán - ingyen cserélik Land Cruiserre. Abszolút örülök, hogy náluk vettem bringát. Hogy a későbbiekben is megmarad-e a kellemes tapasztalat, az persze még elválik, de egyelőre mindenképp ajánlani tudom őket.

    A jó hír az, hogy így még megvan az akciós Cannondale - ha esetleg valakit lázba hoz. :)

    [ Szerkesztve ]

    "This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Új hozzászólás Aktív témák