Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz freddirty #34418 üzenetére

    "Én úgy gondolom eléggé tényszerűen írtam amit tapasztaltam."

    Hm, lássuk, mennyire vagy tényszerű a San Martint illetően...

    "Simán lehet papírt hasogatni vele."

    A bicskáim most lehajtott fejjel a sarokba vonultak.

    "ott a szintén nemrég vett yelang, ahol pont ugyanennyibe belefért még a trícium és egy normálisabban kidolgozott (igaz nagyobb) tok, szép hátlap és solar szerkezet"

    Ha jól látom, a Yelang tokjáról azt írtad, hogy "az alsó szélei nincsenek rendesen lekerekítve", vagyis ugyanaz a problémád vele, mint a San Martinnal.
    Szép hátlapot a San Martin is tud csinálni, de mostanában a steril hátlap mellett döntöttek, amik amúgy szépen meg vannak csinálva [link], annak pedig, hogy nincs rajtuk minta és írás, semmi köze a minőséghez, csak dizájnbeli döntés, vagy tetszik, vagy nem tetszik; szubjektív. Az árhoz pedig végképp semmi köze, nyilván beleférne nekik az árba egy kis gravírozás, ahogy a Rolexnek beleférne, mégsem látsz ficánkoló delfineket a Submariner hátlapján.
    A tríciumnak sincs köze az árhoz, vagy láttal már tríciumos Pateket? Biztos nem fér bele nekik. :N Jó móka a tríciumcső, de nem véletlenül használják kevesen; nem lehet formázni, nem tetszik mindenkinek a csöves kialakítás, és nem is állna jól minden órának. És azok is sokan vannak, akik félnek a radioaktív dolgoktól. Én nem tartozom közéjük (legalább is a pici tríciumcsövektől nem félek), volt is tríciumos órám, 23 ezer forintért, vagyis nem egy kiemelkedően drága dolog.
    A szolár szerkezet tök jó, de a mecha-kvarcok is nagyon jók, a Seiko is belerakja az óráiba 150 ezerért is, akkor 100 ezer alatt miért ne lenne helye egy San Martinban? Megbízhatóan és pontosan teszik a dolgukat, és egy kvarcóránál ez a lényeg. A VK64 nekem sem a szívem csücske, de sokan nem szeretik a mp-mutató ugrálását, nekik tök jó lehet. Ha pedig kell a mp-mutató, akkor olyan órát kell választani, amiben van (pl. VK63, VK67, stb. szerkezettel).

    "50-60 dolcsi környékén kéne lennie"
    "60-70 dollárért bármelyik Addiesdrive/Steeldive messze jobb minőségű"

    És mindezt azután írod, hogy vettél 1 darab (!) Addiesdive-ot. :D

    Na mindegy, akartam még pár dologra reagálni, de nem szánok több időt a dologra, úgyis céloztam már rá korábban is, hogy kicsit megalapozatlan az érvelésed: [link], [link], [link].
    Az egyetlen tényszerű dolog, amit írtál, és felróható a San Martinnak, hogy az éleken dolgozhattak volna még, de ez is olyan, ami az árkategóriájában megszokott dolog... nem 50-60 dollár környékén, hanem 200-400 dollár környékén is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák