Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Dorian #30041 üzenetére

    Ez nagyon tetszett. :DDD

    Mindenkinek: a témaindítás - amire páran kicsit hevesebben reagáltak - az volt, hogy tényleg azt olvastam ingatlanosoktól néhány cikkben, hogy "Úristen, vissza az aglóból!!" - módba kapcsolnak sokan, akik megunták a "nincs betonút, meg.. semmi se" témát. (Nyilván a H-P (5 nap) HO-sok nem, de azért nem ők a többség szerintem.)

    Itt viszont adja magát a kérdés amit feltettem, hogy akkor végül az agglo drágulni fog (volt, aki írta az agglo-s befektetési telket is ötletként) vagy épp fordítva: eljön a vásárlói kánaán a 20-30%-os alkukkal, merthogy "mindenki" el(vissza)költözik? (Egyszerre a kettő ugye nem fog menni, hogy dráguljon is, meg, hogy el is költözzenek.)

    Erre írtam, hogy szerintem az árakat alapvetően az építőanyag árak támasztják meg (addig a pontig, ameddig 1-1 használt ingatlan árát még beletapossák a JTM-be a bankok egy-egy 2 keresős családnál) így én nem számítanék jelentősebb árkorrekcióra vagy akár alkupozícióra a jobb állapotú és/vagy frekventáltabb helyeken lévő ingatlanoknál. :F

    Tehát az én megközelítésem a vásárlás szempontjából volt kérdéses: ki mire számít, merre mozdulhat a piac és az árak? (jósgömb nélkül. ;) )

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák