Új hozzászólás Aktív témák

  • Zedz

    addikt

    válasz Imilenni #44776 üzenetére

    Jungleben ez alapján építkeztem, apróbb módosítással.

    Hunter's potiont nem vettem meg, helyette inkább rusholtam a Hurricanra, aztán Botrk, ahogyan Te is írtad. Ha ez a kettő megvolt, onnantól szituáció függő nálam a dolog. Ha kellett akkor elkezdtem defet építeni, ha nem akkor pedig tovább az attack speedre vagy armor penre. Utóbbit egyre több helyen olvasom, hogy lehet arra kellene inkább fókuszálni, mert elég hatásos, de őszintén bevallva még nem próbáltam ki. Jungleben a W-t rakom ki először, aztán Q, E, majd a Q maxolása, W maxolása aztán E.

    Miden nem sok változás éri a buildet, annyi, hogy kezdő itemnek egy Long Swordot veszek, 3HP poti aztán építem Hurricant, majd a Long Swordból kiindulva pedig Botrk-t, mint a jungelben is tenném.

    Miden még annyi változik, hogy feltűnőbb ha elmész a megjelölt campre vadászni, illetve ez ugye farm kiesést is jelent, ezért ésszel kell csinálni. De mindenképp fontos a passzívod stackelése, 10 körül már meghálálja magát a dolog. Itt a Q az első spellm, majd a W, E, és a maxolási sorrend nem változik a junglehez képest. Persze az ulti mindig előnyt élvez, először az legyen maxon. :)

    Annyira figyelj még, hogy Kindred eléggé papír, szóval ne nagyon ugorj bele 1v3-as csatározásba mert könnyen pórul járhatsz. Apróbb falaknál tudod használni a Q képességed, az egy kicsit segít a menekülésben vagy valakinek a levadászásában. Early gameben most lett lenerfelve a W + Q kombó, ugye a töltési időről van most szó, de late gameben 2s-re csökken a Q-d ha a W területén állsz.

    Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha Kindredet veszed meg és kérdésed van, írj nyugodtan. :D

Új hozzászólás Aktív témák