Új hozzászólás Aktív témák

  • Grafiqs

    őstag

    válasz ngabor2 #1937 üzenetére

    Amikor elhataroztam, hogy megismerkedem a linuxal, meg nem tudtam mekkora faba vagyom a fejszemet. Neki altam nagyon minimalis tudassal. De ejszakankent (meg neha nappal) 8-10 orakat, foglalkoztam vele, ugy egy hetig. Elolvastam mindent amit csak talaltam. Ha volt egy megoldando feladat akkor 2-3-4 helyrol is informalodtam, hogy hogyan s merre lehet a megoldas.
    Ennyit a hozzaallasomrol.


    Sipi:
    Igen valoban nagyon sok mindent, meg lehet oldatni vele. En azt mondom, hogy lehet (sot tan biztosan igy van), de olyan alapveto dolgokban kepes volt hibazni ami mar kiakaszto volt. (Egy pl. hibernalas utan, ugy gondolta, hogy nincs a gepben halokartya. De semmilyen. Restart, device manager etc., de semmi. Live cd-rol semmi gond.) Na, itt lett vele tele a tokom, ugy hajnali fel 6 fele. Ugyhogy igen, valszeg frusztralt vagyok. Nemkicsit.


    snowflake:
    Allitasom fenntartom. Wines (Mac-es) szemmel nezve igen. Eletkeptelen, barmilyen alapveto (kikapcs, bekapcs) muveletnel tobbre.

    És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

Új hozzászólás Aktív témák