Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Freel #36136 üzenetére

    jogos, debiannal vannak nálam is anomáliák. mint is, és a freenas is pöccre felment, csak éppen nem volt kedvem a 2 terás HDDt beáldozni 1gigás oprendszer miatt, ezért partícionálható kellett.

    egy dolgot azért kiemelnék, ami miatt megéri a szopást a linux, az pl az, hogy egyik win (8.1 és server 2012) alatt se tudtam megoldani, hogy brigdelje a két hálókártyát, és ezzel egyidőben ne szaggasson az upnp. az 1 gigás freenason meg kb 5 perc volt.. Nyilván mindenkinek megvan az oka, miért szenved kicsit a linux-al, nekem ez volt.

    perpillnat azzal szopok, hogy újraindításnál a 12terás raid5 tömböm mindig máshova lesz mountolva, és állítgathatom át a torrentet, és a minimservert az új helyekre. a torrent webui meg 1x hajlandó volt működni, de egyszercsak lafagyott, és azóta csak a linuxos gépen megy, külső gépről nem tudom megnyitni a weboldalát. távoli asztal természetesen nem enged be, hogy azzal csekkoljam, mi hogy áll.
    most meg újra elkezdett szopatni a java alapú minimserver, hogy nem kompatibilis (egyszerre csak) a javammal. valamik összeakadnak, leszedem mindkettő, majd újrarakom, minden megy a köv újraindításig :((

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák