Új hozzászólás Aktív témák
-
T54B4
csendes tag
Nemrég kaptam meg az X-540 hangrendszeremet, és...... egyszerűen ÜBERÁLLATZSÍRCUCCC!!!

Valami eszméletlen jól szól! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig egy 2x100 W-os hi-fi-m volt, de meg sem közelíti ezt! Ez összesen 140W-ot bír (RMS 40W), de ezerszer jobb. Amúgy sem mindig a wattok számítanak. Ha minőségi hangszórók vannak benne, akkor bőven fölülmúlja. Ez minőségi. Nem véletlen, hogy vannak sokkal olcsóbb 5.1-es hangrendszerek, amik több wattot bírnak (akár nagy márkákban is), de mégis mindenki ezt ajánlja.
Egyetlen hátránya, hogy kicsit rövidek a kábelek, de csak a hátsót kellett pl nekem 1 méterrel megtoldani. Én falra szerelve használom, és tökéletes a hangzás.
A filmek jól szólnak. Foobar200-ben kiküldtem 4.1 (4+sub) csatornára a zenét, ezerszer jobb. Centert ilyenkor nem érdemes bekapcsolni, mert elvész a sztereó hangzás. Játék alatt pedig...hűűűűű. Mikor valaki motoszkál mögötted hallod, ahogy elsuhan, meg minden kis rezdülést a megfelelő irányból. Egyszerűen lenyűgöző számomra.
Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja meg, hogy a sub hangszórója a földbe fele döngöli a basszust az külön zseniális találmány. Sokkal intenzívebb a hangzás.
Köszi, hogy elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest