Új hozzászólás Aktív témák

• T54B4

csendes tag

Nemrég kaptam meg az X-540 hangrendszeremet, és...... egyszerűen ÜBERÁLLATZSÍRCUCCC!!! :DD
    Valami eszméletlen jól szól! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Eddig egy 2x100 W-os hi-fi-m volt, de meg sem közelíti ezt! Ez összesen 140W-ot bír (RMS 40W), de ezerszer jobb. Amúgy sem mindig a wattok számítanak. Ha minőségi hangszórók vannak benne, akkor bőven fölülmúlja. Ez minőségi. Nem véletlen, hogy vannak sokkal olcsóbb 5.1-es hangrendszerek, amik több wattot bírnak (akár nagy márkákban is), de mégis mindenki ezt ajánlja. :C
    Egyetlen hátránya, hogy kicsit rövidek a kábelek, de csak a hátsót kellett pl nekem 1 méterrel megtoldani. Én falra szerelve használom, és tökéletes a hangzás.
    A filmek jól szólnak. Foobar200-ben kiküldtem 4.1 (4+sub) csatornára a zenét, ezerszer jobb. Centert ilyenkor nem érdemes bekapcsolni, mert elvész a sztereó hangzás. Játék alatt pedig...hűűűűű. Mikor valaki motoszkál mögötted hallod, ahogy elsuhan, meg minden kis rezdülést a megfelelő irányból. Egyszerűen lenyűgöző számomra. :))
    Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Ja meg, hogy a sub hangszórója a földbe fele döngöli a basszust az külön zseniális találmány. Sokkal intenzívebb a hangzás. :K
    Köszi, hogy elolvastad :P

Új hozzászólás Aktív témák