Új hozzászólás Aktív témák

• argonath19

csendes tag

Sziasztok!

Megrendeltem (netről), hazavittem, összeraktam és aztán csak hallgattam és hallgattam és hallgattam... Szerintem egyaránt alkalmas zenehallgatásra, filmezéshez és játékokhoz is (természetesen a saját kategóriáján belül), pedig integrált hangkártyám van.

Arra kell vigyázni (és ez megoldás lehet a ''nem szól a center'' problémára), hogy ne legyen mindig benyomva a ''matrix'' gomb. Nekem előfordult, hogy DivX-es film alatt pl.: csak a zene szólt, de a beszédet nem hallottam. Ekkor kikapcsoltam az előbb említett gombot és minden rendbe jött.

Igen, a mélynyomó az alján van és kicsomagolásnál tényleg érdemes odafigyelni, nehogy megnyomjuk véletlenül. A reflexcső kiválóan ellátja a feladatát (imádom, amikor elé ülök és a nadrágom szárát lobogtatja, pedig csak felesre csavarom a basszust ;) ).

Füllhalgató-bemenet hangerejét még mindig csak a beviteli eszközön lehet állítani, viszont nem kell bekapcsolnod a hangrendszert, hogy halld a fülesen a zenét, vagy akármit.

Nem lett pozitív csalódás, mert erre számítottam a logitechtől. Na jó, talán egy kicsit.

Üdv.: -zs-

Új hozzászólás Aktív témák