Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szerdán éjfélkor üzemeltem be a cuccot (x-540) és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a hangzás terén. Mondjuk nem házimozi rendszeren nevelkedtem fel, de PC- hez nekem teljesen kielégítő, amit hallok. A távirányítója hála égnek jól működik és ez remélem így is marad.
Az egyik első hangszórónál tapasztaltam a védőlemez (háló) rezonálását, ha egy bizonyos magas frekis jelet szólaltat meg. Akinek volt ilyen problémája mivel "szorította" oda?
A mátrix gombot teljesen feleslegesnek tartom, annyi dimamikát veszítek a használatával, hogy ez a fajta térhatású varázslat nekem nem jön be.
A hangfalszett rászoktatott a DTS 5.1 anyagok beszerzésére és a FLAC formátumú zene is teljesen más élményt nyújt mióta megvan. Remélem, sokáig fog így szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- Revolut
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PH! Darts
- Íme az új Android Auto!
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest