Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
miért ne kapnék jó darabot? új, bolti, gari. vagy az évek alatt kínában elkezdték kispórolni az alkatrészeket?
megvárom még hogy mi lesz karácsonykor.. -
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
nézd, egy 20m2-nél kisebb szobába laptophoz egy hangkártyával, bőven elég lesz.
nem tudja a legújabb dolby és dts 2 történeteteket, de nem zavar. pici, elfér ebben a kisz szobában, könnyű összedugni és ha költözök, kevésbé macerás. nekem most több nem kell, csak a laptop hangjánál van többre szükségem picivel zenére meg divx-hez.
260-270 euro.akkor viszont ideges leszek, ha karácsonykor megjelenik egy z-6500...

-
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
hááááát...
ezek a pálcika házimozi rendszerek nekem soha nem nyerték el a tetszésem.
és amiket eddig meghallgattam ezekből a rendszerekből.. nagyon gyenguskák. -
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
mit vennél ilyen keretből?
-
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
világos, én sem örülnék neki, de nekem már nem ér meg ennyit az idegeskedés. elfogadtam, hogy ha valami 3 év garanciás, akkor ideális esetben 3 évet megy, aztán ha tönkremegy, akkor vagy eladom ahogy van, vagy veszek egy újat.
tévével is így vagyok, ennek megfelelően akarok majd később egy sharp-ot, de ha 3 év után tönkremegy, nem fogok idegeskedni. pedig made in japan a tévé, nem szlovákia vagy lengyel vagy hasonló balkán ország. -
Integra
titán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
leszarom, ha 3 évet kibír, utána veszek egy másikat, ami épp aktuális.

tisztában vagyok vele, hogy ezek a termékek nem az örökkévalóságnak lettek tervezve.
de nem is kerülnek 1 milkóba. -
Integra
titán
nem akarok többet költeni, mert nem olyan az életvitelem, ami indokolná, hogy kelljen, nem élek fix helyen és költözésnél mindig macerás, meg a franc akar méregdrága felszerelést költztetés után rongáltan visszakapni..

azt hiszem, ez elég lesz nekem. most már csak jóárasítva bekéne szereznem
-
-
Integra
titán
mármint a xonar-z5500 párosra gondolsz?
természetesen szinte minden zeném mp3 és audio cd.
anno egy ideig hallgattam bose rendszeren 5.1-ben sima mp3 meg audio cd zenéket, na az döbbenet volt, hogy szólt, nem várom el azt a minőséget ettől a kis cucctól, de szerintem ha ezen a pároson is szépen szól 5.1-ben, akkor örülni fogok neki. -
Integra
titán
-
Integra
titán
hi, lámer kérdés
stereo out van értelem szerűen a laptopomban, semmi csicsa hangcuccal.
ha kerítek egy z5500-at, vagy bármi más 5.1-es rendszert, a lényeg, hogy az, hogy egy sima stereo out-on keresztül csatlakoztatom a rendszert, akkor az nem fogja nekem felkeverni normálisan az összes hangfalra zene hallgatáshoz?
kellene egy pcmcia foglalatba való komolyabb hangkártya hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megvárom még hogy mi lesz karácsonykor..