Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
Ha agyon van nyúzva, úgyse derül ki szerintem 5 perces használat mellett

-
mijos
senior tag
Milyen modon tudnam osszekotni az xboxommal ezt a csodat? Xboxot, z5500-t, dell monitort osszehangolni kulon elmeny -.-'
-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen sajnos drága a logitech webshopja.... Én pl. árgépen rákerestem, hogy mennyibe kerül a Z906 és már 78 ezer forinttól megvásárolható. Ezzel ellentétben logitech oldalán 120 ezer ft.

-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Azért akarom lecserélni, mert a Z5500 hibás és már nincs rá garancia, a közelben nincs ki megjavítaná, pestre felvinni azért hogy tízezreket ráköltsek - nem éri meg. Ha vennék egy Z906-ot, ami lehet nem szól ugyanolyan jól, de legalább lenne 2 év garival rendelkező hangcuccom.
-
mijos
senior tag
Hol tudnám a legolcsóbban megvásárolni a Z906-ot?
UI.: eladó lenne Z-5500 hangfalszettem, akit érdekel privátban keressen meg!

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Elvileg végfok mehetett ki... a vezérlő jól működik, javítva is volt...
-
mijos
senior tag
Segítségért fordulnék hozzátok. Meg szeretném javíttatni a kicsikémet. A probléma a következő amit a hirdetésemben már le is írtam: Az erősítővel van baj, és a bal hátsó nem jó. Bármelyik hangfalat kötöm rá, egyik se szól rajta rendesen, picit zúg, recseg. A hangfalaknak semmi baja.
A környéken nem találtam embert aki javítani, de továbbra is keresek.
1. Ha szétszedném akkor szemmel láthatóan látnám, hogy mi baja? - csak hogy könnyebb legyen javítást intézni.
2. így mennyit érhet? 5 épp hangszóró, 1 hibás erősítő, 1 jó vezérlő. -
mijos
senior tag
Tudnátok tőle jobbat mondani ?
-
mijos
senior tag
Sziasztok.
Az erősítővel van baj, és a jobb hátsó nem jó. Bármelyik hangfalat kötöm rá, egyik se szól rajta rendesen, picit zúg, recseg. Mi lehet a probléma és hogy tudnám orvosolni ? -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Arról is jó

-
mijos
senior tag
Hali.
A következő problémám lenne.
A hang az egyik napról a másikra elment. A kábelek jók, a vezérlő világít. Folyamatosan megy a zene, de a hangkártya vezérlőjében nem mutat semmi változást a program, mintha nem szólna semmi. Van ötlet, hogy mi lehet a baj ? -
mijos
senior tag
válasz
willturner
üzenetére
Logitech-en nem, de köszönöm mindenkinek az értékes információkat...

-
mijos
senior tag
Még mindig nincs senkinek egy felesleges 50%os Logitech kuponja ?
Az száz, hogy új szettért nem fogok 100-at kiadni
-
mijos
senior tag
Valakinek van 50%-os kuponja ? Jól jönne a következő hangcucc vásárláshoz, így vevő lennék rá.
-
mijos
senior tag
végre akinek személyes tapasztalata van és van viszonyítási alapja...

-
mijos
senior tag
Ezt a logitech-et sem értem. Beregelem az oldalukon a hangfalrendszerem, kapok egy emailt, benne az áll hogy van 20% kedvezményem. Na aztán rámegyek, hogy saját adatok és kéri, hogy lépjek be. Felhasználónevet hogy adjak meg, ha csak a saját nevem kellett megadni regisztrációnál ?

-
mijos
senior tag
Én összességében meg vagyok vele elégedve.
Az ára az ami kicsit húzós lehet, de megéri a garancia és a korrekt ügyfélszolgálat miatt ( amit én nem tapasztalhattam meg személyesen mert használtam vettem a cuccot, ezért csak mások véleményére hagyatkozom ). Nagyon jól szól, erőteljes, a teljesítményét is csak 70%-ig húztam, azt is zenebömböltetés miatt, de filmekhez ennél kevesebb is elég sőt... -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Milyen az a fadobozos genius ?

-
mijos
senior tag
Ha jól láttam 105 ezer a Logitechtől. A kuponnal használt árú, új cuccot kapsz, ez se rossz.
-
mijos
senior tag
Azt se tudom mi a különbség ezeknél a kábeleknél. Nekem jack kábel + hangkártya, akkor ez???
-
mijos
senior tag
Nekem xonar DG van, semmi baj vele...

-
mijos
senior tag
Miért nem lehet a kék ledes háttérvilágítást lekapcsolni ? Miért érzi úgy, hogy kötelező neki világítania ?
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
A vezérlő volt a rossz nem az erősítő

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az javítható vagy cserélhető esetleg ?
-
mijos
senior tag
4 szatellit ugyan úgy néz ki. Miből tudom megállapítani, hogy melyik a hátsó ?Van teljesen mind1 mert ugyanazt tudja és csak attól függ, hogy van rákötve az erősítőre ?
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Sajnálatos módon a left rear nem jó. Próbáltam másik hangfallal, másik kábellel. Egyikkel sincs gond, csak ezzel az egyel.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Általában 2 oka van amiért nem tudom egyből megnézni. 1. a cucc pesten van az albérletben, én meg nem vagyok fent 2. dolgozok ( perpill is telóról vagyok)
Csak holnap délelőtt tudom megnézni. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az lesz. Nem is gondoltam erre, még jó, hogy itt vagy és segítesz.

Gondolom ha a hangfal rossz az a jobbik eset. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem tudom, hogy az erositovel van-e, erre nem is gondoltam.
-
mijos
senior tag
Az említett rossz hangfal javítására szerintetek van lehetőség?
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Pont most akartam írni...
Vettem biztosítékot. Igen csak nagy nyomás és stressz alatt behelyeztem a biztosítékot, majd bekapcsoltam a mélyen található gombbal. Félő szemmel a vezérlő felé tekintettem és szerencsémre pirosan világított a gomb
Nem tudtam laptopról kipróbálni az 5.1-et, így csak sztereóban szólaltattam meg . Se hangkártya, se 5.1. Késő is van így elmaradt a bömböltetés. Az egyik hangszóró nem szól jól, folyamatosan zúg. A zenét hallani, de csak közepesen. De rá is volt írva a dobozára, cetlire: "bal hátsó nem szól".
Szerencse a balszerencsében, ( ha már felelőtlenül vásároltam ) hogy legalább működik. Így se tökéletes az egyik hangszóró hibája miatt, de nem fullra sz*r az egész, ennek örülök. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor olyat veszek, köszönöm.
Gratula
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mind egy hogy melyik a kettő közül ?
Kerámia henger kell bele ? -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Majd fordulok ha asztalin leszek. A srac azota se lepett be es ha ertelmesen nem tudom megoldani egy feljelentest meger. Remeljuk, hogy csak a biztositek rossz.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Lehet ennek megiszom a levét, de ebből is tanultam. Eddig csak 35-be van, no dosh

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem, ezt a tippet később kaptam. Egyáltalán, hogy nézzem meg?

Szét kell szedni hozzá ? -
mijos
senior tag
Már megvettem a kábeleket, de meg se mukkan a gépezet. A vezérlő elvileg jó, de nem kapcsol be. Gondolom én kicsit zúgnia kellene a mélynek, hogyha áram alatt van, de ez teljesen csendes... lehet, hogy rossz a mély ?
-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Azért mondom, hogy nagyon viszik ha jó áron van.
-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hm.. akkor az igen csak jó vétel volt, de az ilyen nagyon ritka és egyből lecsapnak rá.
-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
De gondolom pár éve, mert most 90 ezer egy új, nem 50

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ismertette. A vételár 17. Elvileg meg sem mukkant, de nem tudom már pontosan mit mondott a szerelő, a lényeg, hogy működik és jó.
Az eladó mondta, hogy nem jó a vezérlő, a hibákat kicsit másképp írta le. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
A vezérlő rossz volt, ezt tudtam, nem hiába vettem meg az egészet olcsón.
A kábeleket nem nagyon tudtam volna ráverni. -
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Túl sok... kevesebbre számítottam. 11.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Vezérlő megjavítva, jack kábelek megvéve. Már csak hangfal kábel kell amiért holnap megyek.
-
mijos
senior tag
Nekem az is elég lenne ha már itthon dübörögne

-
mijos
senior tag
Ma végre először láthattam/hallhattam a Saturnban egy ilyet. Persze a hangzás nem volt jó, mert egybe volt az egész és alacsony hangerőn. Az ára azonban megint csak pofánvágott: 90 ezer!

Az enyém is lassan összeáll már csak a hangszórókhoz kell kábel... -
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Még 1 kérdés fiúk... a 3 jack dugós kábel boltban megvásárolható ? Ha igen kb. mennyi ?
-
mijos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
De persze, itt vettem. Most eszmélek ( betett a tegnap este..
) hogy postán küldte a vezérlőt. Rajta van mindene 
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mit tudnék kezdeni egy olyan emberrel, akinek csak a telefonszáma van meg és a keresztnevét tudom?

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Lehet hagyom az egeszet a francba es eladom az egeszet... akit erdekel keressen meg privatban...

-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Vga-s csatlakozó, jack kábel nincs...
-
mijos
senior tag
Koszonom a segitseget. Jo tudni, h minek kellett volna meg benne lennie...
-
mijos
senior tag
Megkaptam a csomagot. Csak a vezerlo van benne, es azon 1 vezetek. Annyinak kell lenni?
Gondolom tapkabel is van, szerintetek azt konnyu beszerezni - mennyibe kerul?
Hangfalkabeleket szinten nekem kell beszerezni.... -
mijos
senior tag
Nem veszek toluk, de vannak ~90-ert, sot ha piacon vesz az ember akkor olcsobban is ... a helyesirasommal nincs gond, csak telon vagyok ;D
-
mijos
senior tag
Esetleg ha megpròbàlnàl helyesen ès èrthetõen ìrni...

-
mijos
senior tag
Lehet én fogok venni mert nem tűnik túl szavahihetőnek a srác. Az a baj, hogy nem tudtam személyesen én átvenni, hanem a lakótársam. Aztán mondta, hogy otthon hagyta a vezérlőt meg a kábeleket majd elküldi postán. Elvileg feladta már és péntekre megérkezik, de ha nem az is csak az én hibám, mert leálltam üzletelni egy frissen regelt újonccal.
-
mijos
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Elvileg most fogom megkapni... otthon hagyta a srác akitől vettem és csak a hangfalak voltak benne, kábelek sehol. Postán jön majd... Csak azért kérdeztem, hogy ha "mégse se jön " akkor mire számítsak.
-
mijos
senior tag
A kábelekre lennék kíváncsi pontosan...
-
mijos
senior tag
Srácok ha egy új Z5500 dobozt kinyitnék mit kéne találnom benne?
5 hangfalat, 1 mély ládát, 1 vezérlőt, 1 távirányítót, leírást, meg ? -
mijos
senior tag
Tényleg amúgy 60-70 környékén új, újszerű, hasonló teljesítményű 5.1-et össze lehet rakni erősítővel együtt?
-
mijos
senior tag
válasz
Regirck
üzenetére
Nem tudok semmit beírni. Elég ratyi ez a support, csak felidegesít. Ha ilyen drága minden termékük akkor miért nem minőségi ? Millió + 1 embernek van baja a z5500-val. Még külön hirdetés is van ennek szerelésére. Vicc. Az ember ha már kiad egy csomó magyar pénzt, akkor legalább jó és megbízható terméket kapjon már.
-
mijos
senior tag
Hali. Ha a vezèrlõ rossz de a hangfalak+erõsìtõ jò akkor mit tudok tenni; h megfelelõen mûködjön?
-
mijos
senior tag
Sziasztok.
Most egy elég egyszerű kis 5.1-es hangfalam van. Creative inspire T6060.
Van egy Asus Xonar DG hangfalam. Zenét hallgatok, filmezek, jól jó a hangfal de egy erősebbre szeretném lecserélni. Amit néztem az a Z5500 és a Z906. E kettő közül melyiket ajánlanátok ? Érdemes lenne a hangkártyát is majd cserélni ? Egyáltalán szükségem van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)